S-au tras focuri de armă! Doi poliţişti au fost bătuţi și au ajuns de urgență la spital! Au intervenit mascaţii – UPDATE

UPDATE: „La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns cei doi agenți, în jurul orei 03.00. Aceștia nu au declarat că sunt membri ai Poliției. Au fost transferați la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Oamenii legii au venit la UPU cu mijloacele proprii de transport.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefă UPU-SMURD Iași.

Potrivit dr. Diana Cimpoeșu, I.C., un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și o contuzie toraco-abdominală. A doilea bărbat, S.C., în vârstă de 28 de ani, a primit același diagnostic, traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală. Aceștia au fost direcționați pentru o evaluare la secția de Neurologie.

Știre inițială

Noapte grea pentru oamenii legii. Doi poliţişti din localitatea Mironeasa au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost bătuţi. Concret, în cursul nopţii trecute, un apel la numărul unic 112 anunţa faptul că în localitatea Mironeasa, un bărbat este pus pe scandal. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul este nervos şi violent. Au luat decizia de a-l încătuşa pe acesta.

Totuşi, la locul incidentului au venit şi rudele bărbatului. Conflictul a excaladat, iar mai multe persoane au sărit la bătaie. Unul dintre poliţişti a fost nevoit să recurgă la armamentul din dotare trăgând două focuri de armă. Poliţiştii au fost bătuţi şi au ajuns la spital. În speţă a fost solicitată intervenţia Serviciului de Acţiuni Speciale. Veniţi la faţa locului, mascaţii nu i-a mai găsit pe scandalagii, iar bărbatul care urma să fie încătuşat de oamenii legii, a scăpat. Cercetările continuă….https://www.bzi.ro/exclusiv-s-au-tras-focuri-de-arma-doi-politisti-au-fost-batuti-la-iasi-au-intervenit-mascatii-3860732?utm_source=website&utm_medium=breaking