Revenire miraculoasã a vasluiencei din Stãnilesti, internatã la ATI în Spitalul din Bacãu!

CE FRUMOS!… Vasluianca în vârstã de 55 de ani, originarã din Stãnilesti, aflatã în stare criticã la spital si pentru care rudele îndemnau toti oamenii cu suflet bun sã doneze sânge, a dat semne cã îsi revine! Primul lucru pe care l-a fãcut, dupã ce a trecut de momentul critic, a emotionat pe toatã lumea: a postat o fotografie cu douã fetite superbe, nepotelele ei, spun apropiatii, la care a adãugat mesajul “o pozã cât o mie de cuvinte”. “Inimioarele lu’ mama! Abia astept sã vã strâng în brate”, le-a rãspuns femeia fetitelor, care i-au scris cã abia o asteaptã acasã. Pentru cei care au empatizat cu drama Gabrielei, revenirea sa miraculoasã este semnul cã puterea de a depãsi momentele critice stã întotdeauna în gândurile bune si în sustinerea celor dragi.

“Este fosta mea colegã de liceu! Un om cu suflet foarte bun. Mã voi ruga pentru ea”, a scris unul dintre fostii colegi de scoalã, la aflarea vestii cã Gabriela Petronela Dumitriu trece prin momente de cumpãnã. Cuvinte la fel de calde au spus multi alti oameni, atât din satul ei natal, Stãnilesti, cât si din Husi, unde ea a fãcut liceul, dar si fosti colegi de facultate, iar cei care au vãzut cã femeia aflatã la Terapie Intensivã în Spitalul din Bacãu, într-o stare foarte criticã, a început sã îsi revinã, au pus aceasta pe seama puterii covârsitoare a gândului bun si a rugãciunii sincere din partea atâtor oameni. Evident, medicii au meritul lor în acest caz, însã, asa cum spun apropiatii, afectiunea Gabrielei încã mai dã de furcã specialistilor din Spitalul Bacãu.

Gabriela este mama lui Andrei Dumitriu, nume cunoscut în lumea artistilor

De asemenea, pe lângã cu poza cu fetitele pe care ea le-a numit “inimioarele mele”, Gabriela Dumitriu a mai postat si un videoclip, de pe contul de You Tube al fiului ei, Andrei Dumitriu. Andrei este un nume cunoscut în lumea artistilor, activitatea sa fiind strâns legatã de muzicã si de televiziune. A fost inclusiv moderatorul unei emisiuni de pe postul de televiziune U TV, iar mama lui este foarte mândrã de el.

“Nimic nu este mai important decât sã ajuti un om, când se aflã în clipe grele, la limita dintre viatã si moarte”

Gabriela Petronela Dumitriu este originarã din Stãnilesti si legatã sufleteste de Husi, unde a urmat liceul. A absolvit Facultatea de Contabilitate si Informaticã de Gestiune. S-a stabilit în Bacãu, unde a profesat ca expert contabil. Rudele sustin cã pânã acum, femeia nu a avut probleme de sãnãtate, altele decât cele banale, asa cum are toatã lumea. În urmã cu câteva zile însã, mai exact pe 20 iulie, Gabrielei i s-a fãcut rãu, a cãzut în locuintã, iar fiica sa a sunat imediat la Salvare. Medicii au actionat cât de repede si eficient au putut, însã aveau sã constate repede cã e vorba despre o infectie, cãreia nu-i prea gãsesc explicatia. Fiul ei, Andrei Dumitriu, a lansat un apel pe Facebook, pentru ca donatorii sã dea sânge pentru mama lui, mesajul tânãrului stârnind o reactie emotionantã, din partea unui numãr mare de oameni. Inclusiv primarul din Stãnilesti, Liviu Zaharia, a îndemnat oamenii care pot da sânge, sã nu ezite sã o facã, pentru cã, spunea el, nimic nu este mai important decât sã ajuti un om, când se aflã în clipe grele, la limita dintre viatã si moarte.
NICIUN COMENTARIU