Prostituție în trei apartamente din Suceava: un bărbat arestat, concubina lui sub control judiciar

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au trimis în instanță un dosar de proxenetism în care principalul protagonist este acuzat că a pus la cale o adevărată afacere, care a presupus practicarea prostituției în trei apartamente închiriate în municipiul Suceava. Una dintre fetele care practicau prostituția, concubina sa, este și ea inculpată în dosar, pentru proxenetism, dar și pentru că ar fi participat direct la racolarea unei minore pentru partide de sex.

Minoră de 16 ani, adusă frecvent într-un apartament din Suceava pentru a se prostitua

Laurențiu-Relu Fierar a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru mai multe capete de acuzare. Cel mai important este legat de faptul că, în perioada aprilie-mai 2019, Fierar ar fi recrutat o minoră de 16 ani, pe care a constrâns-o să practice prostituția. Din datele structurilor de combatere a crimei organizate rezultă că fata era adusă foarte des de la Ciprian Porumbescu în municipiul Suceava, într-un apartament de pe strada Samoil Isopescu, unde era supravegheată în timp ce practica prostituția, banii ajungând ulterior integral la Laurențiu-Relu Fierar, dar și la Răscol Florentina, concubina sa.

Cum este vorba de o minoră, cei doi vor fi judecați acum pentru infracțiunea de trafic de minori……https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-01-17/Prostitutie-in-trei-apartamente-din-Suceava-un-barbat-arestat-concubina-lui-sub-control-judiciar