Propus spre arestare preventivă pentru că și-ar fi ucis propriul frate! Totul a pornit de la bani!

Un individ suspectat că, în urmă cu două seri, și-a ucis propriul frate, a fost propus spre arestare preventivă. Astfel, procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus ieri arestarea preventivă a lui Iulian Belceanu, în vârstă de 47 de ani, cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, asupra victimei G.B., în vârstă de 51 de ani. Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Iulian Belceanu.

„Procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele inculpatului, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Urmează ca instanța să ia o decizie în acest caz”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform anchetatorilor, pe data de 19 ianuarie 2020, în intervalul orar 16:00 – 17:00, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, în timp ce se aflau în locuința comună din satul Totoești, comuna Erbiceni, județul Iași, Iulian Belceanu i-a aplicat fratelui său câteva lovituri cu un cuțit la nivel cranian și toracic. Plăgile toracice cauzate, cu plagă cardiacă și hemopericard, au dus la decesul victimei……….https://www.bzi.ro/propus-spre-arestare-preventiva-pentru-ca-si-ar-fi-ucis-propriul-frate-totul-a-pornit-de-la-bani-3864558?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local