Primăria blestemată. Primarul – arestat la domiciliu, viceprimarul – lovit de Covid

Conducătorii primăriei orașului Panciu, județul Vrancea, par a fi loviți de un blestem, astfel încât nu pot rămâne la conducere mai mult de câteva luni. După ce primarul Iulian Nica a fost plasat în arest la domiciliu, într-un dosar de corupție, acum a venit rândul viceprimarului, care i-a preluat atribuțiile, să renunțe la comandă.

Activitatea din Primăria Panciu a fost oprită, până la începutul săptămânii viitoare, după ce viceprimarul Șerban Huzum și alți doi salariați au fost depistați pozitiv la testul COVID-19. Alte patru persoane se află sub supraveghere, fiind susceptibile că au fost infectate cu noul coronavirus.

„Două persoane angajate la primăria Panciu sunt internate în spital, iar alte patru se află sub supraveghere, dar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare. Primăria a fost închisă, pentru dezinfecţie, până luni”, a declarat, reprezentanții Prefecturii Vrancea.

Vceprimarul Şerban Dumitru Huzum, testat pozitiv a fost desemnat să conducă primăria în ultimele luni, după ce primarul Iulian Nica (PSD), nepotul europarlamentaruluI PSD Dan Nica, a fost plasat în arest la domiciliu. El este anchetat într-un dosar de corupție, instrumentat de procurorii din localitate, fiind acuzat că ar fi produs un prejudiciu de aproape 400.000 de euro instituției pe care o conducea.

În această situație, când viceprimarul a fost nevoit să se interneze din cauza Covid-19, consilierii locali trebuie să se reunească și să aleagă un înlocuitor care să-i țină locul lui Dumtru Huzum. ….https://evz.ro/primaria-blestemata-primarul-arestat-la-domiciliu-viceprimarul-lovit-de-covid.html