Politiştii au TRAS CU ARMA la Jariştea, după ce au fost ameninţaţi cu moartea

Un bărbat de 63 de ani din comuna Jariştea a ajuns în atenţia procurorilor după ce a făcut circ cu poliţia şi l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre agenţi. S-a întâmplat la finele săptămânii trecute, iar acum bărbatul se află în arest, în sarcina lui fiind reţinută infracţiunea de ultraj.

Inculpatul care era băut bine se deplasa cu o căruţă. In momentul în care a ajuns în dreptul porţii unui vecin a avut un schimb de replici cu acesta. Speriat, vecinul a sunat la 112 iar la faţa locului au ajuns doi lucrători de poliţie. Aceştia au stat de vorbă cu persoana vătămată, după care au mers la locuinţa inculpatului pentru a asculta şi varianta acestuia. Omul a ieşit supărat din casă şi a început să le adreseze injurii şi cuvinte vulgare celor doi lucrători de poliţie. Ulterior, a început să-i ameninţe cu moartea pe oamenii legii, el luând inclusiv o seceră din căruţă şi îndreptându-se către unul dintre poliţişti. In acel moment omul legii a folosit spray-ul iritant lacrimogen, totodată poliţisul scoţând şi pistolul şi somându-l pe inculpat. Acesta din urmă nu s-a potolit, motiv pentru care a fost executat un foc în plan vertical.

În cele din urmă, fiul inculpatului a ieşit din casă şi şi-a potolit tatăl, care ulterior a fost luat la audieri, reţinut şi arestat. El nu a recunoscut comiterea faptei. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/04/27/politistii-au-tras-cu-arma-la-jaristea-dupa-ce-au-fost-amenintati-cu-moartea/