Pachete cu peste de la preotul paroh pentru bãtrânii din Parohia „Sf. Spiridon” 3 Bârlad! (FOTO)

BUNA VESTIRE… Dupã cum spune Dumnezeu „Dacã dai, Mie îti dai”, pe 24 martie, în ajun de Buna Vestire, bãtrânii din Parohia Sf. Spiridon 3 din Bârlad au primit pachete cu mâncare de pește: ciorba de pește, icre, peste la cuptor pâine caldã. Donatia a fost fãcutã de neobositul paroh, pr. Sandu Ciobanu.

Preotul Sandu Ciobanu, „pãstorul” sufletelor din aceastã parohie plinã de oameni necãjiti, a gãtit, împreunã cu sotia sa, preoteasa Cristina, mâncare de peste pentru 30 de bãtrâni bolnavi, cu venituri modeste si pentru câtiva copii din familii nevoiase, dar foarte buni la învãtãturã. Preotul Sandu Ciobanu nu este la prima actiune de acest gen. Anual acesta face foarte multe acte de caritate având grijã de familiile cu risc din parohia sa.

„Este un preot cu suflet cât pentru o lume întreagã. Ne-a adus iarna lemne, a adus carne pentru Crãciun, a ajutat o familie cu cinci copii sã gãseascã o casã unde sã locuiascã, cã stãteau în stradã. Este o adevãratã manã cereascã pentru noi! Are cunostinte care ajutã copiii de 1 Iunie, de Crãciun, de Paste, bãtrânii sunt întrebati mereu dacã au tot ce le trebuie… Este unul dintre preotii care si-au fãcut un scop în viatã din a ajuta pe cei din parohia sa”, a spus una dintre bãtrânele ajutate de multe ori de preotul Sandu Ciobanu.