O prostituatã si-a gãsit nasul: violatã, în sac bãgatã si în pãdure aruncatã!

SOCANT… O prostituatã din comuna Iana, care îsi face veacul prin Tecuci si Bârlad, a fost victima unui „pofticios” de 40 de ani, care îsi cãuta jumãtatea pe Facebook si pe centura Bârladului! A gãsit-o pe 11 noiembrie, pe Mihaela B., de 27 de ani, la Bârlad si i-a propus o „aventurã” contra cost, la el acasã în Perieni. De la o simplã distractie, lucrurile au degenerat, iar individul a ajuns sã comitã fapte josnice. Prostituata a fost legatã, violatã, bãtutã, pusã într-un sac si apoi aruncatã într-o pãdure peste vreo douã dealuri de Perieni. Mihaela B. a fost gãsitã de o femeie din Ibãnesti care a anuntat politia si astfel Gheorghe Brãescu a intrat în vizorul anchetatorilor pentru lipsire ilegalã de libertate si viol. Bãrbatul a fugit, a dat de furcã politistilor pânã când a fost gãsit, iar asearã a fost retinut pentru 24 de ore, urmând ca astãzi sã fie adus în fata magistratilor. Dacã va fi gãsit vinovat, cu sigurantã cã îsi va gãsi jumãtatea în Penitenciar!

Un bãbat de 40 de ani, din comuna Perieni, Gheorghe Brãescu, a avut o fantezie: sã facã sex cu o prostituatã. Fiind despãrtit de sotia sa, cunoscut ca un cal breaz în comunã, Gheorghe si-a postat off-ul si pe pagina sa de socializare: „Îmi caut jumãtatea”. Zis si fãcut. A plecat la Bârlad pe 11 noiembrie, unde a cãutat zona cu prostituate (la iesirea din oras spre Tecuci). Acolo a gãsit-o pe Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, care de ceva timp se „mutase” cu „serviciul” undeva pe lângã Tecuci. I-a propus o partidã de sex la el acasã, unde a si adus-o cu un taxi. Nu se stie ce s-a întâmplat acolo, dar la un moment dat, Gheorghe Brãescu a plecat val vârtej cu cãruta, având în ea un sac. A mers peste vreo douã dealuri si undeva lângã o pãdure, în drum spre comuna Ibãnesti, a aruncat sacul si a plecat.

Ghici cine era în sac!

Din sac a iesit prostituata Mihaela B., bãtutã mãr si a pornit unde a vãzut cu ochii. Primul om întâlnit a fost o femeie din comuna Ibãnesti, cãreia i-a cerut ajutor. „ Vã rog sã mã ajutati, am fost violatã, legatã si bãgatã în sac”, a spus ea plângând. Femeia a anuntat imediat politia la 112 si au început cercetãrile. Numai cã, pe Gheorghe Brãescu nu l-au mai gãsit la locuinta sa politistii, el sustrãgându-se cercetãrilor. A indus în eroare politistii care au apelat si la fosta lui sotie, ca sã-l determine sã se predea pentru cercetãri. Acesta si-a bãtut joc de politisti indicând localitãti total aiurea, pentru a-i pune pe piste false pe anchetatori. În cele din urmã, asearã în jurul orei 17.00 a fost gãsit si adus la sediul Politiei Bârlad pentru cercetãri, în dosarul penal deschis pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si de viol. A fost retinuit pentru 24 de ore, urmând ca astãzi sã fie prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, precum si la Judecãtoria Bârlad, cu propunerea de emitere a unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Cum Gheorghe Brãescu este în cãutarea jumãtãtii sale, este foarte posibil sã o gãseascã în Penitenciar, unde va sta cel putin 7 ani pentru faptele comise.