Noul sens giratoriu din Bârlad este functional! (FOTO)

VESTE BUNÃ… Bârlãdenii au de douã zile un nou sens giratoriu provizoriu (cu balize de plastic) în zona iesirii din piata centralã, la intersectia strãzii Popa Sapcã (dinspre Scoala „Principesa Elena Bibescu” si Bulevardul Republicii). Primarul Dumitru Boros a primit acum câteva zile avizul la solicitarea fãcutã la CNAIR si la DRDP Iasi iar IPJ Vaslui a dat avizul pentru construirea acestuia, care este în curs de finalizare. Soferii sunt încântati cã au acum un timp cu mult redus pentru a iesi de pe drumul secundar în drumul principal DN 24 (Strada Republicii).

Dumitru Boros, primarul Bârladului, a reusit sã miste lucrurile, de la CNAIR pânã la lucrãtorii TESA de la SC Reiser, care au plecat în concediu taman când sã construiascã noul sens giratoriu provizoriu în zona iesirii din piata centralã, la intersectia strãzii Popa Sapcã (dinspre Scoala „Principesa Eleba Bibescu” si Bulevardul Republicii). Dar o „sãpunealã” zdravãnã primitã de la edilul sef, i-a mobilizat pe muncitorii de la Reiser, care, în frunte cu inginerul Mihai Anghelutã, singurul „sef” rãmas la muncã de la Reiser, au reusit ca în câteva zile sã construiascã noul sens giratoriu. „Desi mai este ceva de muncã la el, este functional, iar conducãtorii auto sunt chiar încântati cã s-a reusit deblocarea traficului la iesirea din aceastã intersectie. Tin sã multumesc tuturor celor care s-au implicat, în special echipei de la Reiser care a înteles cã lucrarea era una urgentã”, a spus primarul Dumitru Boros.

Vã reamintim cã, toatã protipendada de la SC Reiser Ldp Bârlad, societatea de drumuri din subordinea CLM, este în concediu! Si-au luat toti concedii pe bandã rulantã! De la director interimar pânã la seful de coloanã si cel de echipã, toatã lumea si-a luat fie concediu de odihnã, fie medical! În locul tuturor celor care se rãsfatã la soare, a rãmas un singur salariat TESA, cu simt de rãspundere, în persoana lui Mihai Anghelutã. Bietul om nu mai pridideste sã coordoneze echipele de muncitori, care, atentie, muncesc la temperaturi de peste 35 de grade Celsius, ca sã execute lucrãrile dispuse de CLM Bârlad. Muncesc bietii oamenii de curg sudorile pe ei, ca sã asigure salariile inclusiv conducãtorilor societãtii, care, iatã, si-au luat cu totii o perioadã de odihnã si relaxare. Gurile rele însã spun cã mintile luminate de la SC Reiser si-ar fi luat pauzã de la muncã în mod intentionat, ca sã tergiverseze executia sensului giratoriu de la intersectia strãzii Popa Sapcã cu B-dul Republicii, spre satisfactia opozantilor politici ai primarului Boros. Dar dupã sãpuneala de la sfârsitul lunii iulie, iatã cã atunci când vrei, poti! În trei zile, noul sens giratoriu este functional! Numai PSD-ului nu i-a ajuns 16 ani de conducere sã facã mãcar provizoru, un singur sens giratoriu în Bârlad!!

CITITI AICI: http://www.vremeanoua.ro/reiser-barlad-fara-conducere-angajatii-cu-mapa-in-concedii-iar-cei-cu-sapa-la-munca
NICIUN COMENTARIU