Minoră de 14 ani, din Vaslui, transportată la spital în comă alcoolică

O adolescentă de 14 ani din Vaslui a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a băut peste măsură. Copila a fost găsită de o femeie, în stare de inconștiență, pe șesul din fața unității sanitare.

O fată de 14 ani din Vaslui a ajuns la spital cu alcoolemie record. Fata ar fi făcut un concurs de băut cu un tânăr de vârsta ei. Amețiți bine de alcool, cei doi adolescenți au vrut să plece spre casă. Pe drum însă, fata nu s-a mai putut ține pe picioare, așa că băiatul de care era însoțită a abandonat-o pe stradă în comă alcoolică. Copila a fost descoperită de o femeie care a sunat la ambulanță. Echipajul medical a ajuns în timp util și a transportat fata în comă alcoolică la spital. După ce a primit îngrijiri la spital, minora a fost externată, fiind luată din spital de către un unchi de-al ei. In acest caz a fost sesizată Protecția Copilului care a început o anchetă. Dacă se va dovedi că nu au avut grijă de fată, părinții acesteia riscă să fie decăzuți din drepturi.
Abuzată în repetate rânduri?
Mai mulți locatari ai blocurilor din zona Textial ne-au sunat pentru a ne spune că minora respectivă a fost de mai multe ori victima unor abuzuri. „Nu e prima dată când intră în comă alcoolică. In urmă cu două săptămâni, soția a găsit-o într-o scară de bloc, dormea împreună cu doi băieți mult mai mari decât ea. De jur împrejurul lor erau sticle de băuturi alcoolice, iar când au fost descoperiți au dat să se ridice, însă abia își puteau ține echilibrul. A vrut soția să sune la poliție, dar până a format numărul, băieții și fata plecaseră de acolo”, ne-a declarat un vasluian care locuiește la bolcurile din zona Textila. Pe fir au intrat și polițiștii vasluieni, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.
NICIUN COMENTARIU