Marcel „Strong“, vedetă a show-ului TV „Românii au talent“, a fost arestat pentru trafic de droguri


Marcel Manoliu, cunoscut drept Marcel „Strong“, din Gura Humorului, judeţul Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că era şeful unei reţele de trafic de etnobotanice. În plus, ar fi încercat să violeze un minor după ce puştiul l-ar fi căutat acasă pentru a-şi procura droguri.
Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Suceava, au descins la Gura Humorului, unde au efectuat trei percheziţii domiciliare şi au dus la audieri patru persoane. Este vorba despre Marcel Manoliu, soţia acestuia, Lili Manoliu, Eduard Cristian Hacman şi Adrian Costel Volanchi. Cei patru sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea prin care vindeau etnobotanice, iar printre clienţi erau şi minori. Drogurile erau vândute cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei pliculeţul.  Surse apropiate anchetei susţin că reţeaua era condusă de Marcel Manoliu alias „Strong”, din Gura Humorului. Bărbatul este un cunoscut culturist, care a mai avut probleme cu legea. El a participat la emisiune „Românii au talent” de la Pro Tv.
Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/suceava/video-marcel-strong-vedeta-show-ului-tv-romanii-talent-fost-arestat-trafic-droguri-1_5e2187a65163ec4271331cd9/index.html