La Iași nu s-a stat la discuții! O elevă și-a găsit dreptatea în instanță, după ce a fost bătută de o colegă! Puștoaica bătăușă a fost condamnată la închisoare!

O tânără în vârstă de 19 ani a fost pedepsită de judecători pentru lovire sau alte violențe. Oana Georgiana Norniță a fost condamnată, cu amânarea aplicării pedepsei. Scandalul a izbucnit de la o „corecție” pe care adolescenta i-a aplicat-o unei minore

Bătaie între eleve, în Iași! O tânără în vârstă de 19 ani a fost pedepsită de judecători după o „corecție” pe care adolescenta i-a aplicat-o unei minore. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au condamnat-o pe Oana Georgina Norniță la 7 luni de închisoare, cu amânare, pentru lovire sau alte violențe.

„Instanța admite în parte acțiunea civilă și o obligă pe inculpată la plata sumei de 38 de lei către partea civilă R.A., reprezentând daune materiale, și la plata sumei de 5.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

De unde a pornit scandalul în care a fost implicată Oana Georgiana Norniță

Procesul tinerei Oana Georgiana Norniță a început pe 18 februarie 2020. Tânăra din satul Cîrjoaia a fost acuzată că a bătut o minoră. …https://www.bzi.ro/la-iasi-nu-s-a-stat-la-discutii-o-eleva-si-a-gasit-dreptatea-in-instanta-dupa-ce-a-fost-batuta-de-o-colega-pustoaica-batausa-a-fost-condamnata-la-inchisoare-exclusiv-4029957?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index