Juriul a decis: Miss si Mister Boboc LMK 2010

COMPETITIE… Liceul Mihail Kogãlniceanu si-a ales bobocii care au câstigat anul acesta titlurile de Miss si Mister. Dupã un concurs presãrat cu emotii, încordare si momente artistice ce au fãcut deliciul publicului, juriul a deliberat cu greu. Câstigãtorii de anul acesta sunt : Ioana Bugiag si Eduard Popa. Pânã la anul, acestia vor purta cu mândrie distinctiile acordate.

Anul acesta, criza financiarã le-a pus probleme foarte serioase organizatorilor. Dacã în anii trecuti pe scena Casei de Culturã urcau nume celebre din peisajul muzical românesc, în acest an, cei care au dezmortit spectatorii au fost doar tineri vasluieni. Cu toate acestea, spectacolul nu a avut de suferit, balul fiind si de aceastã datã o reusitã. Tema aleasã de organizatorii de la Liceul Mihail Kogãlniceanu a fost inspiratã din genul de muzicã Jazz, balul desfãsurându-se sub sloganul ‘‘Jazz the way we are’’. Bobocii, chipesi si vioi au pãsit pe scenã plini de emotii, iar modalitatea de prezentare i-a fãcut pe unii dintre acestia sã se încurce în propriul rol. Cu toate acestea, nu s-au lãsat bãtuti si au încercat sã se facã remarcati la probele de dans, culturã generalã si la probele artistice. Juriul a deliberat cu greu, dar într-un final au fost nevoiti sã ia o decizie. Bobocii premiati au fost : Grãdinaru Sorana si Chirica Andrei (Locul 3), si Avanu Alexandra si Cosma Andrei(locul 2). Râvnitul premiu de ‘‘Miss’’, respectiv ‘‘Mister’’ a mers cãtre Bugiag Ioana si Popa Eduard. Rolul publicului a fost hotãrâtor în alegerea celor mai populari boboci, spectatorii decizând cã premiul de ‘‘Miss’’ si ‘‘Mister Popularitate’’ sã fie primit de Grãdinaru Sorana si Frãtiman Stefan. Unul dintre sponsori a tinut sã acorde si el un premiu constând în vouchere pe care bobocii le vor putea folosi la un salon de înfrumusetare. Câstigãtori din partea salonului au fost declarati Filichi Ilinca si Cosma Andrei.

Qeta a cântat în încheiere

Si cum un bal se încheie cu multã voie bunã, si ‘‘Balul Bobocilor LMK 2010’’ s-a încheiat cu un recital semnat de formatia Qeta, o trupã localã alcãtuitã din elevi si fosti elevi ai liceului. De la Casa de Culturã, elevii au mers într-un club din oras, acolo unde au petrecut împreunã pânã în zorii zilei.

Mike, pata de culoare a Balului Bobocilor

Un moment aparte a avut loc la jumãtatea spectacolului, atunci când pe scena Casei de Culturã a urcat fotbalistul de culoarea al lui FC Vaslui, Mike Temwanjera. Acesta i-a pus la grea încercare pe liceeni, acordând premii celor care au reusit sã îi imite jongleriile cel mai bine. Desi nimeni nu a reusit sã îi reproducã executiile, atacantul a fost îngãduitor si i-a premiat pe cei mai tehnici dintre participantii la ineditul concurs.