Închisoare cu executare pentru cã a condus beat si fãrã permis!

EXEMPLAR… Cât iei pentru cã te crezi „zmeul” soselelor, chiar dacã nu ai permis auto si conduci pe stradã beat? Vã poate spune un bârlãdean care în septembrie 2017 a fost prins de politie conducând în aceste douã ipostaze un autoturism prin oras. Un an si opt luni de închisoare cu executare, plus cã doi ani dupã executarea pedespei nu are voie sã conducã niciun fel de masinã. Aviz pentru teribilistii de orice vârstã si sex, dacã se gândesc sã încerce sã comitã asemenea infractiuni.

Alexandru C. din Bârlad, care a fost depistat pe 9 septembrie 2017 conducând un autoturism pe strãzile orasului sub influenta alcoolului si fãrã a avea permis de conducere, si-a aflat ieri sentinta pentru fapta sa. A fost cercetat si judecat, iar dupã aproape 3 ani de la sãvârsirea infractiunilor a fost condmanat la la un an si 8 luni închisoare cu executare.

„Instanta condamnã pe inculpatul C. Alexandru, la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau a altor substante – faptã din data de 09.09.2017. Interzice inculpatului ca pedeapsã complementarã, dreptul de a conduce autoturisme pentru durata de 2 (doi) ani, dupã executarea pedepsei închisorii. Condamnã pe inculpatul C. Alexandru, la pedeapsa de 1 (un) an si 4 (patru) luni de închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fãrã permis de conducere – faptã sãvârsitã la data de 09.09.2017. Contopeste pedepsele aplicate în aceastã cauzã, de 1 (un) an de închisoare, de 1 (un) an si 4 (patru) luni de închisoare în pedeapsa cea mai grea, de 1 (un) an si 4 (patru) luni de închisoare, la care adaugã un spor de 4 (patru) luni de închisoare reprezentând o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, în final inculpatul urmând sã execute pedeapsa rezultantã de 1 (un) an si 8 (opt) luni închisoare.”, este sentinta datã de instanta bârlãdeanã. Inculpatul poate ataca sentinta cu apel, în termen de 10 zile, ea nefiind definitivã.
NICIUN COMENTARIU