Iadul ieșencelor! Femei bătute, înjurate și lăsate în frig împreună cu copiii! Angajată a Direcției de Evidență a Populației, făcută „curvă și parașută” de propriul soț!

Tot mai multe femei ajung în fața instanței, cerându-le magistraților să le protejeze de soții sau iubiții bătăuși. Una dintre aceste femei este angajată a unui hypermarket din Iași, în vreme ce o alta este angajată a Direcției de Evidență a Populației

Sute de ieșence se adresează în fiecare an instanțelor de judecată din Iași, solicitând ajutorul împotriva unor bărbați agresivi, care, în loc să le protejeze, le agresează atât fizic, cât și psihic.

În ultimele zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au emis mai multe ordine de protecție în astfel de cazuri. Astfel, în unul dintre acestea, instanța a admis cererea și a obligat un individ, pe o durată de șase luni, să păstreze o distanță minimă de 20 de metri față de reclamantă și față de casa acesteia, exclusiv pentru perioada în care părțile nu se află la locul la muncă comun, un hypermarket din Iași, să păstreze o distanță minimă de cinci metri față de femeie în incinta hypermarketului, respectiv pe durata programului comun de lucru și să nu o contacteze în vreun fel. Pe de altă parte, instanța a respins cererea de obligare a bărbatului la păstrarea unei distanțe minime față de copiii minori ai părților, având în vedere că minorii și-au exprimat dorința de a locui cu tatăl lor.

Când a început calvarul?

Pe 10 ianuarie 2020, I.B. le-a cerut judecătorilor să emită acest ordin împotriva soțului ei, D.B., susținând că bărbatul o fugărește din casă cu tot cu copii, că stă în frig până adoarme el, pentru a putea reveni, că individul este agresiv, distruge obiecte din casă, că o amenință cu moartea și că o lovește, la un moment dat rupându-i mâna. La rândul său, ieșeanul a spus că soția lui a avut mâna ruptă, dar a precizat că a fost vorba despre un accident, după ce el a aruncat cu un pantof în direcția ei. Mai mult, el a subliniat că amândoi sunt agresivi și că minorii nu vor să locuiască împreună cu mama lor……..https://www.bzi.ro/iadul-iesencelor-femei-batute-injurate-si-lasate-in-frig-impreuna-cu-copiii-angajata-a-directiei-de-evidenta-a-populatiei-facuta-curva-si-parasuta-de-propriul-sot-3863715