Horoscopul politicienilor vasluieni

Edi Popica

Am fost informati de Floriol cum v-ati depus dvs. jurãmântul de credintã, cu atâta sobrietate si curaj încât sãracul Solomon a scos masca de uimire. Nici ai nostri deontologi nu s-au lãsat mai prejos si au venit cu replica, prezentând în aceleasi linii opusul, adicã jurãmântul lui Tudor Polak.

Nelu Tãtaru

Când unii se grãbeau sã vã cânte prohodul, strigând cât îi tine hernia, „Ole, Ole, Tãtaru nu mai e!”, dvs. le-ati arãtat ce înseamnã elegantã si v-ati transferat de la minister, direct pe pozitia de presedinte la Comisia de Sãnãtate din Camera Deputatilor. Adicã de acolo, de unde îsi ia luminã viitorul ministru al Sãnãtãtii.

Mihai Botez

La un moment dat, erau vehiculati doi vasluieni pentru ministerele luate de USR, dar pânã la urmã nu a mai rãmas niciunul. E suficient cã sunteti dvs. acolo, asa cã ceilalti pot lipsi. Suntem curiosi pe cine o sã puneti presedinte la Casa de Asigurãri de Sãnãtate, fiindcã tocmai am aflat cã liberalii au pierdut si acest bastion important. Îl veti face pe Marius Arcãleanu userist la Vaslui?

Gabriela Cretu

Dupã alegeri ati dispãrut iarãsi din peisaj. V-ati plictisit de sãracii din Vaslui si de pleava din partid. Acum, iar o sã stati patru ani departe de judet, sperând ca la alegerile urmãtoare, sã mai faceti o tumbã precum cea de anul acesta si sã mai iesiti încã o datã. Unii ar spune cã e o utopie, dar la Vaslui pânã acum a mers.

Vasile Pavãl

Covidul v-a lovit nemilos si a lãsat primãria fãrã cap. Cum nici viceprimari nu aveti, s-a ajuns la o situatie de compromis ca unul dintre functionari sã preia prerogativele de edil. Mai bine luati un elev dintre aceia care au fost primari pentru o zi. Ar fi iesit mai misto, vorbim din perspectiva de PR.

Dumitru Boros

Aveti în oras, înspre iesire cãtre Bucuresti, cele mai neinspirate ghirlande. Mai bine le-ati da jos, fac mari deservicii imaginii Bârladului. Toatã lumea spune cã sunt specifice unui oras de cocalari-manelisti. Pe dvs. vã stiam rockãr. Manelistii sunt în altã parte.