Horoscopul politicienilor vasluieni

Silistru Doina

Când colegii dvs. din PSD au crezut cã o sã vã pensionati, i-ati surprins, spunând cã mai vreti încã un mandat: al cincilea! Din punctul nostru de vedere nu vedem niciun inconvenient. Decât cu Ramona Mocanu sau alde Cãciulã, mai bine cu dvs. Asa cã, dati-i tare, noi vã sustinem!

Daniel Olteanu

Concurenta de la PSD si PNL spune cã în sondajele lor stati atât de prost, încât dacã ati candida, scorul ar fi unul rusinos. Iatã cum alegerile anticipate de la parlamentare, suprapuse peste cele locale pot fi, în cazul dvs., o solutie. Sfatul nostru e sã gãsiti o gâscã sã candideze pentru primãrie si dvs. puneti-vã pe locul 1 la Deputati.

Mihai Botez

V-ati apucat de fãcut interpelãri. Comicã e ultima, când ati cerut premierului justificarea numirii lui Tudor Polak pe postul de secretar de stat la Ministerul Muncii. În consecintã, o sã interpelãm si noi electoratul din Vaslui si sã-i întrebãm dacã e normal ca dvs. sã cheltuiti lunar vreo 45.000 fãrã sã aduceti plus valoare unui judet, pe care-l parazitati?

Adrian Solomon

Cum sesiunea de la Facultate s-a terminat, zicem cã a venit timpul sã vã ocupati si de politicã. Primul lucru pe care ar trebui sã-l faceti ar fi numirea unui candidat. Nu cã ar câstiga alegerile, dar asa sã ne distrãm si noi un pic cu el. Gura lumii spune cã v-ati bãga dvs. Noi ne-am bucura enorm. Ne-ar place sã arbitrãm runda a doua a meciului dvs. cu Boros.

Ion Hadârcã

De când a venit Dan Marian la partid, v-ati speriat atât de tare cã n-ati mai dat pe la Vaslui. Vã e fricã sã nu vã ia 10% din indemnizatia de senator. Ar fi în stare! Pãi i-a oprit si lui Braniste zeciuiala, din leafa pe care i-a dati. Mai bine treceti la PNL si scãpati de stres.

Ana Birchall

Lumea din PSD e îngrozitã cã iar o sã candidati de pe listele PSD Vaslui. Unii au pus acatiste pe la biserici sã scape de dvs., însã tartorul nu ar spune nu, dacã ar primi ordin de la centru. Noi riscãm un pariu! Credem cã o sã fiti din nou pe liste, la cât de controlat este Ciolacu de tandemul Tudose-Neacsu.

Dumitru Buzatu

Râde lumea din oras de dvs., cã ati ajuns la mâna lui Trifan. Cicã acesta ar vrea sã nu mai candideze pe listele de la CJ, dar tine mortis sã fie pe prima pozitie la Camera Deputatilor. Asta ar însemna sã-i luati locul lui Solomon, care automat ar face asta dacã e sigur cã va câstiga Primãria.

Mircea Gologan

Bãietii din redactie mai au câteva procese pe rol pe la Curtea de Apel, însã ne-am interesat si am aflat cã are cine sã le poarte de grijã. Nu vã consumati energia inutil sã aflati dacã le-au pierdut, fiindcã are cine vã anunta. La momentul acesta procesul cu politistul interlop e gata. Judecãtorii i-au respins apelul, iar de platã au mai rãmas sume modice. La cel cu Dobrovolschi judecãtorii nu s-a pronuntat. Sãptãmâna viitoare vã anuntãm dacã se întâmplã ceva.

Narcis Poiana

Acum cã PMP joacã la douã capete în relatia cu PNL, s-ar putea sã vã treziti fãrã scaun. Oricum deconcentrate nu mai pupati deloc. Asa cã tineti-vã cu amândouã mâinile de scaun si rugati-vã la Orban sã nu se scoale într-o bunã zi cu fata la cearsaf.

Vasile Pavel

Sã nu vã considerati invincibil! Deja liberalii pregãtesc un candidat surprizã cu care o sã aveti de furcã. Se spune cã sunt si o serie de documente care o sã aparã în curând pe piatã si o sã vã punã în dificultate. Dar pânã atunci bucurati-vã de Ziua Îndrãgostitilor si nu mai bãgati în seamã toate hârtiile venite de la juristii structurilor din subordinea dvs.

Dumitru Boros

Vedeti cã sunt unii care v-au reclamat la Parchet cã ati bãgat 18 miliarde de lei în afacerea cu câinii vagabonzi, iar un pãun hulpav i-ar fi pãpat pe toti. Anchetatorii au descoperit cã individul ca sã aibã de lucru ar descãrca masina cu câini la marginea orasului, iar contra unei sume de 800 de lei i-ar prinde înapoi.

Ioan Buta

A venit Curtea de Conturi si v-a imputat motorina, pe care viceprimarul spune cã a pus-o la excavatorul care a lucrat la casa dvs. de la Cârja. Un rãutãcios, domnule! Cum sã spunã cã dvs. v-ati sãpat piscina cu mizeria aia de utilaj? Pãi, la banii dvs. vã permiteati mai mult. Si apoi ce idiot îsi face piscinã pe malul bãltilor de la Cârja?