Horoscopul candidatilor pentru alegerile locale

Alexandru Nechifor – candidat PNL la primaria Husi, Berbec

Dupã o perioadã de muncã sustinutã a venit si vremea reviziei. Ati reusit sã vã concentrati si sã vã îmbunãtãtiti rezultatele pentru realizarea scopului propus, iar aceasta i-a bãgat pe competitori în corzi. Este important sã dati dovadã de perseverentã, iar la finalul cursei sortii vã vor surâde. Mai cautã în arhive, poate mai gãsesti un filmulet cu Gibilian si cu Yes Man lui Dan Material.

Titi Constantinescu - candidat PSD la primaria Bârlad, Varsator

Nervozitatea v-ar putea pune într-o situatie delicatã, chiar dacã dati impresia cã le stiti pe toate. Ati sperat cã mutatul în bucãtãrie vã va aduce capital de imagine, dar sondajele aratã contrariul. Campania dictatã de Solo Man nu prea a prins, iar Sexy Roxana nu a reusit nimic pe negativ. Mai bine v-ati retrage. Vorbiti cu Mobro, cã o sã înteleagã.

Marius Arcaleanu – candidat PNL la CJ Vaslui, Pesti

De câteva sãptãmâni sunteti într-o formã bunã. Vreti sã demarati un proiect nou si se vede asta în tot ceea ce faceti. Nici nu mai tineti minte de când nu ati mai fost atât de încãrcat cu energie. Mai pãstrati-vã din baterii, peste o sãptãmânã. Veti avea nevoie de multã energie pentru a-i arãta lui Uzatu cã chiar meritati sã-i luati locul.

Dumitru Buzatu – candidat PSD la CJ Vaslui
Leu, sobolan rosu

Nimeni nu are curaj sã vã spunã, dar în ultimele douã sãptãmâni ati scãzut rãu în sondaje. Lumea nu vã mai vrea. Dacã în urmã cu opt ani erati locomotiva, pentru partid, acum ati devenit o piatra de moarã. Noroc cu Dan Material cã vã mai viziteazã, iar Fluturas vã scoate din depresie. Cã altfel ar fi rãu de tot. Cât despre testament, ar fi cazul sã-l faceti, nu se stie cu Covidu’

Petru Cristinel Rusu – candidat PNL la primaria Negresti, Rac

O sã aveti ocazia sã vã faceti si mai cunoscut, dupã ce o sã câstigati Primãria la Negresti. Ups, am comis-o. Nu trebuia sã vã spunem, dar dacã tot am scãpat porumbelul, ar fi cazul sã dati o bere. Bucuria dvs. va fi de scurtã duratã fiindcã, ca primar la Negresti, va fi mult de muncã. Dar mizãm pe tineretea dvs.

Vasile Mariciuc – candidat PSD la primaria Negresti, rac

Stiti ce banc circulã prin Negresti. Cicã dacã iesiti primar, nu mai e nevoie sã tastati 69 ca sã se întoarcã fetele cohetele de pe centurã cu fata la dvs. Apropo, dacã sunteti amator de senzatii tari, nu mai trebuie sã tastati 69 pe Facebook, sunati la soneria de la Muzeu si se rezolvã.

Tudor Polak – candidat PNL la primaria Vaslui, varsator

Vã simti puternic, mai ales cã ati scos ursul din bârlog. Bine cã nu ati fost la teatrul lui nea Vasile din centru. Nu de alta, dar acolo parcã maestru Tãnase si-a bãtut mãciucã de pesedistii lui Uzatu. A venit cu vânt si frig, taman sã-i fugãreascã pe cei amatori de chilipiruri, în campanie. Dacã erau inteligenti si aveau simtul umorului, turnau niste filme ca Maricel Boul si le dãdea pe Facebook, cã tot e pandemie.

Mihai Botez – candidat USR, la CJ Vaslui, berbec cu rucsac in spate

Vã încearcã o stare de confuzie si dezorientare. Normal, cã dupã aceste alegeri veti pierde controlul în organizatie si adio loc eligibil la Parlamentare. Mai ales cã în judetul vecin partidul dvs. o sã obtinã un scor care, în antitezã cu al dvs., o sã vã ducã direct la lada de gunoi a partidului. Vã ajung din urmã blestemele oamenilor care chiar au muncit pentru partid.

Dumitru Boros, candidat PNL la primaria Bârlad, gemeni

Astrele conjuncturii de azi au o influentã pozitivã în aproape orice domeniu al vietii dvs.Faceti maximum de puncte pe acest val de încredere. Corectati orice greseli din trecut, rãzgânditi-vã cu privire la credinte vechi ce acum nu vã mai servesc, terminati treaba rãmasã neterminatã si fãceti un nou start cu planuri ambitioase si frumoase. Cã sigur o sã fiti ceea ce patru ani ati fost pentru toti bârlãdenii.

Ioan Ciupilan, candidat PSD la primaria Husi, Peste

De când a apãrut Gibilan pe piatã, nu mai aveti stare. Ba vi se pare cã vã seamãnã, ba aveti mustrãri de constiintã, dar sigur aveti o certitudine. Când îl prindeti pe cumãtru’ o sã-i rupeti capul. Bine, acum sã vã mai recunoascã ãla de cumãtru, fiindcã de când au scris alde Himalaya cã e cumãtrul ministrului, i s-a cam urcat la cap.

Dan Marian – candidat ALDE la CJ Vaslui, balanta

Aveti în ultima perioadã vise nasoale. Se face cã v-ati întâlnit cu vãrul dvs. si acesta vã reprosa cã l-ati turnat la DNA. Vã treziti transpirat, iar Fluturas vã sterge de transpiratie. Nici în afaceri nu prea vã ies treburile. Ãia de la Fondul de Garantare nu sar cu banii, iar în campanie lucrurile nu merg prea bine. Vã trag în jos penalii din partid. Dvs. însã, sunteti ca Luceafãrul de la Târgu Jiu, curat ca lacrima!

Vasile Paval, candidat PSD la primaria Vaslui, varsator

Treaba cu Tãnase nu e cuserã deloc. Lumea nu vine la teatru, iar dvs. ati ars degeaba banii. Mai bine dãdeati un concert de manele cã venea si Tudorel cu bãietii de la Magic Cafe. Se umplea piata si nici nu mai era nevoie de expozitia de masini. cã veneau bãietii cu Porche si Mertanurile lor. Luati-vã un bãiat bun la piar, cã e de jale cu ei.