FILMUL „FORCE OF NATURE” CU MEL GIBSON STARNESTE DEJA CONTROVERSE, DESI NU A FOST INCA LANSAT

Noul film al lui Mel Gibson, „Force of Nature”, produce controverse majore chiar inainte de a fi lansat.

Actiunea filmului are loc in Puerto Rico, in timpul unui uragan de categoria a 5-a. Gibson joaca rolul Ray care impreuna cu fiica sa (Kate Bosworth) refuza sa evacueze apartamentul in timpul periculoasei furtuni.

In timp ce politistul cazut in dizgratie, Cardillo (Emile Hirsch), incearca sa-i convinga sa plece, o grupare criminala da o spargere in cladire, iar Ray, fiica sa si Cardillo se vad nevoiti sa-i opreasca.

Dupa ce trailerul a fost lansat pe 18 mai, „Force of Nature” a starnit reactii dure in randul oamenilor din Puerto Rico care au avut experienta uraganului Maria si a greutatilor de dupa.

„Aproape 4,645 de persoane au murit in acest uragan. Aproximativ, pentru ca a fost atat de rau, incat nici astazi nu stim datele exacte”, a scris un utilizator pe Twitter.

„Oamenii si-au ingropat in curte apropiatii care si-au pierdut viata in timpul uraganului. Oamenii au ramas fara case, mancare, apa sau electricitate timp de luni de zile. Nu e in regula sa faceti un asa film”, a notat un alt user.

Altii au criticat pelicula pentru ca „salvatorii sunt albi”, in timp ce „membrii din banda de raufacatori sunt din Puerto Rico”, iar mai multi l-au catalogat drept „total lipsit de respect”.

Au existat insa si utilizatori care au atras atentia ca filmul nu este despre uraganul Maria, ci este fictiune.

In ciuda controverselor, „Force of Nature” soseste in format digital, pe DVD si Blu-ray in 30 iunie. …https://www.filmnow.ro/stiri/filmul-force-of-nature-cu-mel-gibson-starneste-deja-controverse-desi-nu-a-fost-inca-lansat-47260