Fetita crescutã doar cu pufuleti si ceai, a fost adoptatã si este fericitã!

NOROCOASÃ… La începutul anului 2014, povestea micutei Florentina a socat întreaga opinie publicã. Arãta ca un bebelus, desi împlinise 5 ani. Speriatã cã fetita nu mai reactioneazã, mama a dus-o la spitalul din Vaslui. Era în comã. La un pas de moarte. Medicii s-au îngrozit când au vãzut puiul de om si au anuntat autoritãtile. Copila a fost luatã de la familia ei, dupã ce s-a stabilit cã propria mamã a înfometat-o, hrãnind-o doar cu ceai si pufuleti. Ulterior, pe jumãtate paralizatã, Florentina a ajuns la Clinica de Gastroenterologie a Spitalului de Copii Iasi. Flori a fost salvatã din infern, de medicii din Iasi, fiind adoptatã de familia medicului Maia Tudose, care a avut grijã ca Flori sã renascã! Au trecut sase ani si în prezent, copila zâmbeste din nou, alãturi de pãrintii adoptivi.

Conform site-ului a1.ro, Flori este un copil fericit si se bucurã de fiecare clipã alãturi de cei care au adoptat-o si i-au schimbat viata. Tatãl ei i-a povestit recent despre lucrurile grele prin care a trecut, ba chiar i-a arãtat si fotografiile în care copila era slãbitã si neîngrijitã, pentru ca cea micã sã nu le vadã pe internet mai apoi.  De ceva timp, fetita se aflã în grija medicului rezident Maia Tudose, care, de altfel, a si adoptat-o, în ciuda faptului cã tatãl biologic a refuzat în 2016 sã-si dea acordul pentru adoptie. Pânã la urmã a fãcut ce era mai bine pentru fetitã, având în vedere cã si mama care a înfometat-o de la nastere pânã la cinci ani, a murit de cancer când Flori avea doar 6 ani.

„Nu m-am gândit atunci, în 2014, cã o s-o adoptãm în mod cert, pur si simplu ne-am atasat de ea. Plimbãrile au fost multe si din ce în ce mai dese. Ea avea deficiente de vorbire si trebuia preluatã de un centru de plasament pentru copiii cu handicap. Din momentul în care am auzit cã am putea sã o pierdem, am luat hotãrârea de a face ceva si am reusit prin plasamentul de urgentã în vederea adoptãrii”, a povestit pentru a1.ro, Dragos Tudose.

Micuta a aflat de-a lungul timpului cã este un copil adoptat, îsi iubeste nespus pãrintii care au salvat-o din iadul de acasã.

Vã reamintim cã în februarie 2014, Flori a ajuns la spitalul de Urgentã din Vaslui, în stare gravã, aproape de comã. A fost internatã la acea vreme la Sectia de Pediatrie a unitãtii spitalicesti precizate anterior. Cântãrea cât un bebelus, avea 5 kilograme la cinci ani. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru micuta Flor. Acum este pe mâini bune, iar familia care a adoptat-o s-a mãrit cu gemeni.

CITITI SI: http://www.vremeanoua.ro/florentina-supravietuitoarea

CITITI SI: http://www.vremeanoua.ro/flori-fetita-hranita-cu-pufuleti-si-ceai-va-avea-in-sfarsit-o-familie
NICIUN COMENTARIU