Festivalul Open Camp se mutã în Teatrul de Varã. Iatã ce trupe vor urca pe scenã

SCHIMBARE… Veste bunã în plinã pandemie: Festivalul Open Camp va avea loc, la sfârsitul acestei sãptãmâni, în conditii de maximã sigurantã sanitarã. Se va desfãsura pe parcursul a trei zile (vineri, sâmbãtã, duminicã), în Teatrul de Varã, însã organizatorii promit cã, dacã evenimentul va fi unul reusit, festivalul va continua cu weekend-urile urmãtoare, cu seri de concerte, proiectii de film sau alte activitãti. Pe scenã vor urca trupele Hands of Angels, Fãrã Zahãr, Cred cã sunt extraterestru, Funkorporation, Ana Coman si The Kriptonyte Sparks. „Ne-am fi dorit sã fim câteva mii si sã umplem, din nou, pânã la refuz poligonul de la Paiu. Nu ne-am resemnat când am înteles cã anul acesta, din pãcate, nu se poate si am încercat timp de câteva luni sã gãsim o solutie pentru a marca si editia din acest an. Am derulat multe scenarii, am purtat multe discutii si am ajuns la varianta de a sustine totusi o serie de concerte într-o altã locatie, si anume în Teatrul de Varã”, au transmis organizatorii.

De asemenea, acestia au explicat cã toti participantii vor trebuie sã respecte normele impuse de autoritãti, precum accesul participantilor pe bazã de termometrizare, purtatul mãstii de protectie pe toatã durata evenimentului si pãstrarea distantei de minim 2 m. În cazul în care spectatorii nu vor respecta aceste reguli, festivalul poate fi întrerupt sau chiar suspendat. „Suntem constienti cã nu vom reusi sã redãm aceeasi energie care se crea în poligon, dar am tinut mortis sã aducem si o veste bunã, într-o perioadã în care moralul ne este pus la grea încercare. Sigur, va trebui sã ne adaptãm si sã respectãm toate reglementãrile din domeniul sanitar: vom fredona refrenele pe sub mascã si vom sta distantati unul fatã de celãlalt. Le multumim trupelor care au acceptat invitatia noastrã: Hands of Angels, Fãrã Zahãr, Cred cã sunt extraterestru, Funkorporation, Ana Coman si The Kriptonyte Sparks”, au precizat organizatorii.

Biletele pot fi achizitionate de la cafeneaua Hiccup

Din pãcate, chiar dacã Teatrul de Varã are o capacitate de peste 900 de locuri, la festival nu vor putea participa decât 170 de persoane: „Pentru a putea respecta normele în vigoare, în special cele de distantare, capacitatea Teatrul de Varã a fost restransã la 170 de locuri. Tichetele de acces costã 50 de lei pe searã si pot fi achizitionate de la cafeneaua Hiccup-Coffee and tea din Vaslui. Pentru cei care nu vor putea intra în posesia unui bilet, vom încerca sã organizãm si un live streaming. Dacã weekendul 7-9 August va fi unul reusit, ne propunem sã continuãm seria de concerte si sã includem în program si proiectii de filme sau alte activitãti, atât în Teatrul de Varã, cât si în alte locatii. Multe multumiri merg cãtre Apisrom, care si anul acesta sustine neconditionat initiativa noastrã”.
NICIUN COMENTARIU