Festivalul Open Camp se mutã în curtea companiei Apisrom

MODIFICARE… Locatia Festivalului Open Camp a fost schimbatã în ultimul moment. Organizatorii au anuntat, ieri searã, cã nu au reusit sã obtinã toate avizele pentru a desfãsura evenimentul în Teatrul de Varã si cã, în ajutorul lor, a sãrit compania vasluianã Apisrom, partener al festivalului de ani de zile: “în ultimele douã zile, am încercat sã obtinem toate avizele pentru desfãsurarea evenimentului în Teatrul de Varã din Vaslui, însã, din pãcate, pe ultima sutã de metri, acest lucru nu a fost posibil. Asa cã a trebuit sã ne reorganizãm super rapid si sã gãsim o variantã unde sã putem pune în scenã acestã editie. Partenerul nostru, Apisrom, ne-a sãrit în ajutor si ne va gãzdui pentru trei zile. Adresa este: strada Ceramica, nr 19″.

Pe scenã vor urca trupele Hands of Angels, Fãrã Zahãr, Cred cã sunt extraterestru, Funkorporation, Ana Coman si The Kriptonyte Sparks. “Ne-am fi dorit sã fim câteva mii si sã umplem, din nou, pânã la refuz poligonul de la Paiu. Nu ne-am resemnat când am înteles cã anul acesta, din pãcate, nu se poate si am încercat timp de câteva luni sã gãsim o solutie pentru a marca si editia din acest an. Am derulat multe scenarii, am purtat multe discutii si am ajuns la varianta de a sustine totusi o serie de concerte într-o altã locatie”, au mai transmis organizatorii.

Biletele pot fi achizitionate de la cafeneaua Hiccup

De asemenea, acestia au explicat cã toti participantii vor trebui sã respecte normele impuse de autoritãti, precum accesul participantilor pe bazã de termometrizare, purtatul mãstii de protectie pe toatã durata evenimentului si pãstrarea distantei de minim 2 m. În cazul în care spectatorii nu vor respecta aceste reguli, festivalul poate fi întrerupt sau chiar suspendat. “Suntem constienti cã nu vom reusi sã redãm aceeasi energie care se crea în poligon, dar am tinut mortis sã aducem si o veste bunã, într-o perioadã în care moralul ne este pus la grea încercare. Sigur, va trebui sã ne adaptãm si sã respectãm toate reglementãrile din domeniul sanitar: vom fredona refrenele pe sub mascã si vom sta distantati unul fatã de celãlalt. Tichetele de acces costã 50 de lei pe searã si pot fi achizitionate de la cafeneaua Hiccup-Coffee and tea din Vaslui. Pentru cei care nu vor putea intra în posesia unui bilet, vom încerca sã organizãm si un live streaming. Dacã weekendul 7-9 August va fi unul reusit, ne propunem sã continuãm seria de concerte si sã includem în program si proiectii de filme sau alte activitãti”, au precizat organizatorii.
NICIUN COMENTARIU