Femeie mutilată într-un accident provocat de un șofer beat! (FOTO)

INCONȘTIENT Un grav accident de circulație s-a produs aseară în comuna Coroiești, victima ajugând în stare gravă la spitalul din Bârlad.
Nicoleta C, de 35 de ani, din localitatea Movileni, comuna Coroiești, cirula pe marginea drumului, când a fost izbită în plin și aruncată pe carosabil de o mașină, care apoi a trecut peste femeie  și i-a acroșat piciorul drept, ce a rămas blocat în puntea din spate a autoturismului. A fost necesară intervenția Detașamentului de pompieri Bârlad, pentru descarcerarea femeii de sub mașină, au fost detașate rotile din spate și scoasă puntea, pentru a salva femeia. La fața locului a venit o ambulanță de la SAJ Vaslui, substația Bârlad, care a preluat femeia accidentată și a transportat-o la spitalul din Bârlad. „Victima a fost investigată și diagnosticată cu fractură de bazin cu deplasare și fractură la ambele oase ale gambei drepte (tibia și peroneul). In prezent este la ATI Reanimare, stabilizată și cel mai probabil va fi operată în această dimineață de medicul ortoped”, a precizat Cristina Sârbu, directorul de îngrijiri medicale al spitalului.
Șoferul era  beat criță!
Polițiștii sosiți la fața locului au  stabilit că mașina implicată în accidentul rutier era condusă de un șofer de 67 de ani, din comuna Ciocani. „Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul , rezultatul fiind de 0,7 mg/l alcool pur  în  aerul  expirat. A fost condus  la spital pentru recoltarea de probe biologice. In cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă și conducere sub influența alcoolului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.