Fabrica de stiri tâmpite

    În zona Husului, a început marea epurare a directorilor de scoli. Operatiunea e condusã de directorul Casei Corpului Didactic Vaslui, Cristinel Popa. Pe piata neagrã politicã se aude cã un post de director costã cam 500 de Euro. Asa întelegem si noi cum, de la o pãlãrie asa mare, precum fotoliul de primar al Husului, Cristinel a coborât pânã la bãscuta de director CCD. O fi micã bãscuta, da si când se umple de bani! Bãnuim cã acum profesorul Cristinel va putea sã-si plãteascã pensia alimentarã pentru fiica din flori!

    Când s-a început Marea Asfaltare a Vasluiului, prima stradã reabilitatã a fost chiar cea care duce la vila modestã a lui Dumitru Buzatu. Acum, Marea Asfaltare e în toi, si la fel de intense sunt si lucrãrile de la vila lui Buzatu. Se construiesc alei, cu aceleasi pavele ca pe trotuarele dinVaslui, se fac ronduri si rondulete, toate executate de constructorul Safir. Ce crizã de isterie ar face Elena Udrea dac ar sti cã fondurile alocate la Vaslui l-au fãcut pânã si pe Buzatu mai gospodar!

    Tot mai multi primari bat la usa presedintelui CJ Vaslui pentru a-si primi fondurile promise. Rãspunsul e invariabil, acelasi, “acusi, beibi!“. Pentru toti acesti primari care fac coadã la biroul lui Buzatu avem un sfat folositor: nu mai pierdeti timpul degeaba pentru cã nu veti primi nimic!

    Fie viata cât de rea, Delta e plãcerea mea!

    Si în acest an, primarul Constantinescu si-a ales ca destinatie de concediu, Delta Dunãrii. Salupa personalã, si pensiunea impersonalã îi asigurã primarului din Bârlad tot confortul. Trebuie sã remarcãm cã nea’ Titi este un patriot. La banii sãi, ar putea sã meargã de trei ori pe an în Delta Nilului. Dar el o preferã tot pe cea a Dunãrii!