EXCLUSIV: Locatarii unui bloc din Bârlad cer ca ziaristii sã dispunã asfaltarea unei alei!!!

FAZA ZILEI….Disperati cã autoritãtile locale nu asfalteazã o alee, locatarii unui bloc de pe strada Epureanu din Bârlad, solicitã ajutor la presã. Au cerut ca noi, ziaristii, sã dispunem „asfaltarea de urgentã a aleei pentru a iesi în conditii normale din bloc”, ne scriu oamenii în e-mail.

În e-mailul trimis pe adresa redactiei, oamenii se plâng cã asfaltarea trotuarului, fãcutã în 2017, a dus la înãltarea acestuia, iar aleea spre scara blocului a cam rãmas de atunci sub nivelul trotuarului! Si, când plouã, se inundã automat aleea, iar oamenii trebuie sã treacã prin apã! Cum adresele fãcute cãtre Primãrie ori Asociatia de Locatari, încã din 2017, au rãmas fãrã ecou, oamenii s-au gândit cã presa musai trebuie sã le rezolve problema. Asa cã au cerut ca sã dispunem „asfaltarea de urgentã a aleei pentru a iesi si noi în conditii normale din bloc”.

Domnule primar, „dispunem” prin prezenta, sã asfaltati aleea oamenilor!

„De când s-a asfaltat trotuarul de pe Epureanu, dar aleea blocului B1 Epureanu 55 nu, a rãmas aleea de la intrare în bloc sub nivelul trotuarului, iar când plouã nu putem iesi sau intra decât prin apã. Am fãcut sesizãri la: Primãria Bârlad cu numãrul de înregistrare 19.608/25.10.2017 si la Asociatia de locatari nr. 2, cu numãrul de înregistrare 384/ din 20.11.2018, dar au rãmas fãrã niciun rezultat. Promisiuni am avut, dar noi vrem rezolvãri. Vrem sã iesim omeneste din bloc când plouã, avem nevoie de bunãvointã din partea edililor bãrlãdeni. Asa cum se asfalteazã prin Bârlad diferite alei si strãzi (transmitem felicitãri), am dori respect si bunãvointã si pentru locatarii acestui bloc.

Prin prezenta, vã rugãm sã dispuneti asfaltarea de urgentã a aleei pentru a iesi si noi în conditii normale din bloc. Anexãm si un instantaneu cum aratã aleea dupã o ploaie.”, ne scriu localtarii blocului B1, de pe B-dul Epureanu nr.55.

Suntem foarte curiosi în cât timp le va fi asfaltatã aleea oamenilor … Domnule primar, începem numãrãtoarea inversã … pânã pe 27 septembrie este timp, nu??