Exclusiv! Caz șocant în Justiție! Soția unui ieșean condamnat rupe tăcerea! „Bărbatul meu face pușcărie nevinovat!”

O tânără din județul Iași susține că soțul ei ar fi fost trimis în judecată și condamnat pe nedrept, el fiind nevinovat. Femeia afirmă că soțul ei nu avea cum să comită acel furt, deoarece nici nu se afla în localitatea respectivă, la momentul producerii incidentului

O femeie din Pașcani susține că soțul ei a fost executat, practic, de sistemul judiciar din România! Liliana Nenică afirmă că soțul ei, Claudiu Constantin Nenică, în vârstă de 30 de ani, a ajuns după gratii fără a avea vreo vină.

„A fost trimis în judecată, condamnat și dus în închisoare, deși există probe clare și martori care arată că nu avea cum să fie în locul respectiv! Asta se cheamă Justiție la noi?! Un om nevinovat stă, practic, în pușcărie degeaba!”, și-a început povestea Liliana Nenică.

Femeia a relatat că, în cursul anului 2016, soțul ei a primit o citație de la Poliție, pentru a da declarații într-un dosar de furt. Mai exact, anchetatorii au fost sesizați pe data de 20 septembrie 2014 cu privire la faptul că doi bătrâni din localitatea Măzănăiești, comuna Drăgoești, județul Suceava, ar fi fost jefuiți. La aproape doi ani de la incident, Claudiu Nenică a primit citație pentru a fi audiat. Acesta a mers la Poliție, unde a declarat că nu a avut nimic de-a face cu furtul respectiv.

„La câteva luni de la declarația dată, soțul meu a fost înștiințat că a fost trimis în judecată alături de alte trei persoane”, a adăugat Liliana Nenică…..https://www.bzi.ro/exclusiv-caz-socant-in-justitie-sotia-unui-iesean-condamnat-rupe-tacerea-barbatul-meu-face-puscarie-nevinovat-3861973