Dureros! Bătrân de 60 de ani, umilit crunt de un șofer de maxi-taxi! Motivul pentru care l-a aruncat din mașină

Un bătrân în vârstă de 60 de ani a fost umilit de un șofer de maxi-taxi. Motivul pentru care l-a dat afară din mașină înainte de a ajunge la destinație este halucinant.

Un bătrân de 60 de ani a fost umilit crunt de un șofer de maxi-taxi. El a fost dat afară din mașină din cauza unui motiv halucinant. Căra în spate un sac de mici dimensiuni care s-a rupt într-un colț atunci când el a urcat în mijlocul de transport. Pe podea au căzut câteva fructe, fapt ce l-a înfuriat foarte tare pe conducătorul autovehiculului.

Șoferul i-a reproșat bărtrânului că face mizerie, înjurându-l sub privirile șocate ale celorlalți călători. Nu a fost destul, însă, ci a decis să-l dea jos din mașină înainte de a ajunde la destinație, după care i-a aruncat lucrurile pe marginea drumului, relatează adevărul.ro.

„Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza aceasta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginaţi o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile”, a povestit unul din martori pe retelele de socializare.

Primăria din Botoșani s-a autosesizat și a deschis o anchetă în acest sens. …https://www.kanald.ro/dureros-batran-de-60-de-ani-umilit-crunt-de-un-sofer-de-maxi-taxi-motivul-pentru-care-l-a-aruncat-din-masina-20054908?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=rtv&utm_medium=rtv