Cum mori cu zile pe șoselele României. Prins beat la volan, lăsat liber, prins iarăși…

Situație incredibilă în România: un șofer prins beat la volan a fost lăsat să „zburde” liber cu mașina pe șosele, fiind apoi prins din nou.Un șofer s-a ales cu trei dosare penale în doar două zile două pentru conducere sub influența alcoolului și al treilea pentru dare de mită. Inconștient, tânărul s-a urcat de două ori beat la volan în aceeași zi. Culmea, după gratii a ajuns unchiul său care a încercat, și el, să îl mituiască pe un polițist.

Prins de un polițist sub influența alcoolului în timp ce conducea o mașină, un tânăr din județul Gorj s-a urcat la volan după doar câteva ore și a fost prins a doua oară.

Incidentele au avut loc sâmbătă dimineața atunci când agenții de poliție din cadrul Secției nr. 9 de poliție rurală Novaci l-au depistat pe bărbat, în aceeași zi, în două rânduri, pe tronsoane de drum diferite, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Prima oară a fost depistat la ora 4.25 și avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. A doua oară a fost prins de polițiștii rutieri la ora 7.21 și avea 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, șoferul s-a ales cu două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Surse judiciare au dezvăluit, că, atunci când a fost prins prima oară, polițiștii i-au transmis șoferului că nu mai are dreptul să conducă, i-au suspendat permisul și i-au spus să cheme pe cineva care să conducă autoturismul și să se prezinte, luni, la postul de Poliție. Șoferul nu a ascultat sfatul polițiștilor și, după plecarea echipajului, a condus, tot el, mașina. Apoi, după câteva ore s-a urcat, iarăși, la volan….https://evz.ro/cum-mori-cu-zile-pe-soselele-romaniei-prin-beat-la-volan-lasat-liber-prins-iarasi.html