Ciolacu i-a trimis pe Solomon si Stativã la judecata lui… Buzatu!

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativã au fost amendati dupã ce, aflati la ora 1.45 noaptea într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, au fãcut scandal când li s-a cerut sã poarte mascã. Mai mult, cei doi i-au luat la înjurat pe un biet casier turc la origine si pe politisti, pe ideea #bãtustiicinesuntemnoi?? O tarã întreagã a rãmas sideratã, comentariile oamenilor de presã i-au pus la zid pe cei doi iubitori de shaorma… Românii le-au transformat sigla PSD (aia cu trei trandafiri) într-una cu trei shaorme, au fãcut bãscãlia lumii pe seama lor si… a vasluienilor, evident! Cã doar iubitorii ãia doi de shaorma reprezintã alegãtorii judetului Vaslui, nu-i asa? Sau, ca sã fim în ton cu Mustafa, cum e turcu si … chistolu!

Stiti care este tristul adevãr în aceastã întâmplare? Cã ceea ce a vãzut o tarã întreagã (noroc de camerele de luat vederi si de faptul cã politistii, sãtui sã fie stuchiti si înjurati de shaormistii din PSD, i-au dat pe mâna … românilor) noi trãim cu cele douã exemplare politice de 16 ani!! Cel putin bârlãdenii sunt sãtui de Solomon, care s-a înconjurat de o sleahtã de “consilieri” manipulatori!!! Care se cred buricul pãmântului si care au un limbaj suburban incredibil! Mai mult, PSD Bârlad are grupuri de postaci, care împroascã niste comentarii josnice, folosind cuvinte de nereprodus, grupuri care au în frunte … profesori traseisti pusi pe cãpãtuialã… politicã! Despre cum vorbeste Solomon am tot scris, ne-am asumat si am înfruntat cu stoicism atacurile mârsave ale acestuia, pe care le puteti citi în toatã splendoarea lor pe pagina de Facebook a organizatiei PSD Bârlad!

Ei bine, iatã si reactia sefului de partid a celor doi parlamentari iubitori de shaorma! Într-un moment de înaltã constiintã social-democratã, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sunat la shaormerie si si-a cerut scuze pentru mitocãniile tovarãsilor de idei din Vaslui, supraponderalii Solomon & Stativã. Mai mult, a lãsat sã se înteleagã cã acestia nu vor mai apãrea pe listele PSD la viitoarele alegeri parlamentare si cã cei care ar trebui sã-i sanctioneze sunt sefii PSD din Vaslui si … Bârlad! Pãi tare as vrea sã-l vãd eu pe Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, care nici el nu poartã mascã si se stiu bine scandalurile iscate pe aceastã temã, cum îl va pedepsi el pe Solomon sau pe Stativã! Pentru cã mitocãnia lui Solomon este arhicunoscutã si acceptatã, ba chiar si încurajatã de nea Miticã, zis Bebe! Iar seful PSD Bârlad, care ar trebui sã-l tragã de urechi pe Solomon si sã-l scoatã de pe lista partidului de la Parlamentare, este … Solomon! Sã vezi atunci înjurãturi!
NICIUN COMENTARIU