Cei mai frumosi boboci de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad | FOTO | VIDEO

FRUMOSI … Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad si-a desemnat vineri, 18 octombrie, cei mai frumosi boboci din acest an. Miss si Mister Boboc 2019 au fost alesi de un juriu format din 10 persoane, majoritatea sponsori ai acestui mult asteptat eveniment. Miss si Mister Boboc, editia 2019 este cuplul format din Oana Ema Oprea si Stefan Remus Gheorghiu.

Evenimentul a fost organizat la Clubul Obsession din Bârlad, de clasa a XII-a F2 sub îndrumarea conducerii scolii si a Comitetului de pãrinti (prin presedintele Râmboi Laurentiu ). Proba I a constat în defilarea în rochii de searã plus prezentare, Proba II – Culturã generalã, Proba III – Proba de talente, Proba IV – Proba surprizã (participantii au ascultat o melodie timp de 5 secunde si au trebuit sã recunoascã denumirea acesteia). Juriul a fost format din: Vidroi Oana Iulia – Miss boboc 2016, Elena Caranfil – reprezentant salon de infrumusetare Elena Caranfil Beauty, Ichim Mathias – coregraf , Ingrid Langaschek – reprezentant Librãria Rebeka, Ramona Nastase – reprezentant Ilu Zen Outlet; Mãdãlina Popa – reprezentant Avon; Mihaela Harapcea – reprezentant Eva Beauty Salon; Vlad Stoian – reprezentant fast-food NedJoy; Buhus Iulia – reprezentant salon Secret Smile si Alexandra Saim – reprezentant Sara Boutique. Tematica evenimentului a fost „Bal mascat”, iar participantii au purtat mãsti la primele douã probe.

Miss si Mister Boboc au primit si titlul de Miss si Mister Popularitate!

Pentru a cuceri titlul de Miss Boboc s-au înscris opt concurente, iar pentru titlul de Mister Boboc doar sase concurenti. Dupã ce au avut loc prezentarea probelor, juriul a deliberat si a decis cine sunt câstigãtorii. Mentionãm cã Miss&Mister popularitate au fost votati de cãtre public. Atmosfera de la Clubul Obsession a fost incendiarã, bobocii distrându-se copios, iar profesorii si pãrintii (practic organizatorii) s-au simtit iar ca în anii de liceu.

Frumoasa si talentata Ema

CÂSTIGÃTOARE…Miss popularitate si Miss Boboc a fost aleasã Oprea Ema Andreea, Miss elegantã – Bianca Jacotã, Miss originalitate – Patricia Stângã, Miss naturalete – Bianca Stefania. Locul 5 – Lorena Turticã; Locul 6 – Andreea Postolache ; Locul 7 – Lavinia Leonte; Locul 8 – Teodora Sima. „A fost o experientã unicã pentru mine, în primul rând mã bucur enorm ca am participat la acest concurs si pentru ca am avut ocazia sa cunosc niste persoane minunate. Le multumesc mult ca m-au ajutat si ca m-au sustinut. Cu toate cã toti eram stresati, a iesit un bal minunat, de neuitat.Sincerã sa fiu am avut încredere în mine si am dat tot ce am avut mai bun. Dupã ce s-a anuntat cã eu sunt miss popularitate am crezut cã nu mai pot câstiga si miss-ul, de aceea am fost si foarte uimitã când am fost strigatã de Rares (prezentatorul) cã eu sunt cîstigãtoarea, am simtit o emotie pe care nu am simtit-o niciodatã. Nu îmi venea a cred cã eu sunt regina frumusetii în acest an si mi-am dat seama cã toatã munca mea nu a fost în zadar”, a declarat pentru cotidianul Vremea Nouã, Miss Boboc si Miss popularitate, Andreea Ema Oprea.

Popular si talentat!

SERIOS…Mister Popularitate si Mister Boboc a fost desemnat Gheorghiu Remus Stefan; Mister elegantã – Duca Cristian ; Mister originalitate – Matei Flavius Cristian ; Mister naturalete – Stefan Bãdulet. Locul 5 – Radu Mocanu; Locul 6 – Stoica Robert Andrei. „Balul a fost super, am avut încredere în mine cã o sa cîstig, iar titlul de mister boboc pentru mine înseamnã un semn de popularitate”, a precizat Stefan Remus Gheorghiu.