Cea mai batrana mama din lume mai vrea un copil

Adriana Iliescu, femeia care in 2005 a devenit mama la varsta de 67 de ani, atrage din nou atentia presei internationale, marturisind ca mai vrea un copil.

„Sunt sanatoasa si cred ca ar fi posibil sa mai am un copil in viitor, dar inca nu ma grabesc”, povesteste ea, pentru DailyMail.com

„Am inteles ca se fac incercari cu o femeie de 70 de ani in Anglia, deci este posibil. Ma simt bine si sunt sanatoasa si cred ca este posibil sa mai am un copil in viitor, dar nu ma grabesc”.

„Oamenii cred ca sunt draguti si amuzanti cand imi zic „bunicuta”, insa eu nu am avut-o pe Eliza pentru a arata mai tanara. Nu mi-am simtit anii niciodata”

Autoarea articolului, Helen Weathers se intreaba daca acest triumf asupra batranetii este motivul pentru care Adriana vrea să isi infrunte adversarii vorbind despre posibilitatea unei noi sarcini.

„Ma simt ca o femeie tanara. Ma simt de parca asa avea 27 de ani, iar cand sunt putin obosita ma simt de 37 de ani. Sunt mai sanatoasa decat multe alte femei care au ajumatate din varsta mea”, a declarat femeia.

Adriana Iliescu nu se teme insa de moarte.

„Eu nu fumez si nu beau. Daca voi trai la fel de mult cat au trait si parintii mei, Eliza va avea 20 de ani cand voi muri. Inca mai am multe sa-i ofer”, a declarat femeia.

De asemea, A. Iliescu mai spune ca deocamdata nu doreste sa fie din nou mama deoarece nu vrea sa tradeze legatura puternica care s-a format intre ea si fiica sa, Eliza, in varsta acum de 5 ani.

9am.ro