Ce sunt sloturile progresive și cum funcționează?

Unul dintre cele mai importante jocuri de noroc online sunt sloturile jackpot progresive. Dar, ce este un jackpot progresiv, oricum?

Astăzi, răspundem la cele mai comune întrebări ale jucătorilor, la întrebări precum ce sunt sloturile progresive, cum să câștigi pe mașinile cu sloturi progresive și cât de des fac plata sloturilor progresive. În afară de asta, vorbim despre care sunt șansele de a câștiga un slot machine progresiv și de tot ce vine.

Citiți mai jos toate informațiile despre sloturile progresive pe care le-ați urmat până acum –

Ce este o mașină de slot progresivă?

O mașină de slot progresivă este o mașină de slot cu o porțiune crescută a pariurilor în vigoare, pentru a-și crește jackpotul maxim.

Când aparatul este pornit pentru prima oară sau inițializat după câștigarea jackpot-ului progresiv, acel slot automat progresiv primește un jackpot inițial care este ales la întâmplare (nu este zero). De acolo, jackpot-ul crește „progresiv” cu fiecare jucător care își învârte rolele; jackpot-ul progresiv crește cu un procent din ceea ce este pariul.

Lovirea jackpot-ului cu sloturi progresive se întâmplă înainte sau atunci când este egală cu suma maximă, deoarece fiecare slot machine progresiv are un jackpot progresiv maxim care nu poate fi depășit. Cu fiecare jackpot care este plătit, procesul începe din nou.

Contor progresiv Jackpot

Un contor de jackpot progresiv este o caracteristică proeminentă afișată pe un slot machine, care arată dimensiunea jackpot-ului. De obicei, este accentuat pentru a atrage jucători. În unele cercuri, un jackpot meter este denumit și jackpot ticker, deoarece se bifează în sus, crescând jackpot-ul mașinii.

Suma jackpot-ului crește cu fiecare redare pe orice mașină conectată. Cazinoul („casa”) stabilește suma prin care avansează jackpotul. Așadar, pe o mașină cu o, să zicem, 5% margine, contribuția jackpot ar putea fi o cincime din profitul preconizat, care este de 1%. Cazinoul contribuie de obicei deoarece jucătorii sunt atrași de:

Cum funcționează sloturile progresive?

Spre deosebire de mașinile cu sloturi obișnuite, care au o sumă fixă, sloturile progresive au jackpot-ul care crește cu rotirea fiecărui jucător. Fiecare monedă, într-un fel, alimentează jackpotul și, prin urmare, suma finală crește până la un anumit punct. În unele privințe, sloturile progresive sunt similare cu jocurile de loterie: premiile sunt uriașe, chiar dacă șansele de câștig sunt lungi.

Pentru a răspunde la modul în care funcționează sloturile progresive, este esențial să menționăm că sloturile progresive funcționează, de asemenea, în funcție de tipul lor. Există trei tipuri de jocuri slot progresive, fiecare purtând un anumit specific.

Sloturi progresive autonome

Un slot machine care permite câștigarea doar pe acea mașină se numește progresiv autonom. Deși, într-un fel, stă izolat, contribuie totuși la creșterea jackpotului, adică – jocul pe mașina respectivă crește jackpotul. Un autonom are aproape întotdeauna un jackpot mai mic decât alte tipuri de mașini.

O zonă locală progresivă se referă la cazinourile terestre. Termenul se referă la o rețea de mașini, de obicei toate la o distanță scurtă una de cealaltă. În mod predominant, toți progresivii locali sunt în același cazinou. Progresivii locali au jackpot-uri mai mari decât progresivele de sine stătătoare, dar încă nu sunt la fel de mari ca progresivii cu suprafață largă.

Cele mai mari premii le au progresivii din zona largă, deoarece conectează toate mașinile în același loc. Sunt similare cu ceea ce vezi la Megabucks. Numeroase aparate din numeroase locații alimentează jackpot-ul și, prin urmare, se construiesc la cel mai mare premiu jackpot.

Cât de des fac plata progresivă a sloturilor? Șanse de câștigare a unei mașini cu sloturi progresive

Când vine vorba despre cum să câștigi sloturi progresive sau, mai bine zis – cum să învingi sloturi progresive, răspunsul este simplu – nu există un sistem sau o strategie care să te ajute să câștigi un jackpot progresiv pe un joc de slot. Șansele de a lovi jackpot-ul sunt subțiri, indiferent de cât de mare a ajuns. De fapt, șansele sunt poate la fel de subțiri ca și câștigarea la loterie; singura diferență este că ai mai multe șanse de a câștiga pe oră cu o mașină de slot decât de a juca la loterie.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor șanselor mici, lovirea unui jackpot enorm a fost cunoscută, așa că nu pierdeți credința că veți fi următoarea persoană pe copertele revistelor sau ziarelor, pentru câștigarea unui jackpot.

Obținerea jackpot-ului cu mașini de sloturi progresive: Sfaturi și strategii comune pentru sloturi progresive

Indiferent dacă te joci de ceva vreme sau ai intrat acum în lumea jocurilor de noroc, trebuie să te fi întrebat cum funcționează sloturile în speranța de a crăpa mecanismul din spatele lor și de a câștiga totul.

Până acum, știți că nu există un răspuns simplu și nici o tehnică unică, care să prezinte pierderi; lovirea jackpot-ului sau doar câștigarea se reduce la mult noroc și la un joc inteligent. Dar deja știați asta.

În afară de asta, dacă vă întrebați cum să câștigați la sloturi progresive sau care este cea mai bună strategie progresivă pentru sloturi, iată câteva sfaturi pe care poate doriți să le luați în considerare:

Creați un buget pentru jocuri jackpot

Căutarea unui jackpot nu este niciodată plictisitoare; este proaspătă, interesantă, și, adesea, nu poți obține suficient. Deoarece lucrurile se pot descurca destul de repede, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să creezi un buget sensibil pentru jocuri jackpot și să te lipești de el. Indiferent dacă este unul săptămânal sau lunar, atât timp cât ești rațional în acest sens, vei fi bun.

Joacă când bugetul tău este substanțial

Asigurați-vă că rotirile dvs. se califică pentru o șansă de a câștiga premiul maxim de fiecare dată când sunteți pe punctul de a juca un joc jackpot progresiv. Verificarea setării jocului este vitală, deoarece cerințele jocului diferă de la un joc la altul. În esență, dacă nu sunteți atenți la acest lucru, ceea ce se poate întâmpla este să atingeți pe ecran o combinație câștigătoare, dar să obțineți doar o porțiune din jackpot! Deci, aveți grijă, verificați regulile și tabelul de plată al jocului, apoi decideți care este cel mai bun lucru de făcut.

De asemenea, este important să găsiți jocurile dvs. progresive preferate, tipul de jocuri care sunt de acord cu bugetul și preferințele dvs. Din acel moment, rotirea este ușoară.

Când Jackpot-ul este Uriaș, atunci este șansa ta

Cu cât crește jackpot-ul, cu atât mai mulți se învârt în speranța de a ateriza acel jackpot imens; bine, pregătește-te să fii unul dintre acești oameni, deoarece rotirea atunci când jackpot-ul este masiv este cea mai bună circumstanță pentru câștigarea lui. Lovirea jackpot-ului chiar și după ce a fost resetată îți va face ziua, deci – știi ce să faci.

Aveți alte sfaturi pentru mașini cu slot progresiv? De fapt, da – puteți urmări diferitele jocuri și jackpot-uri software, apoi puteți juca jocurile cu cele mai bune premii de la săptămână la săptămână.

 

 

 
NICIUN COMENTARIU