Buzatu dă plasme poporului, Anuța frigidere! (PAMFLET)

E oficial! Toți vasluienii trebuie să primească plasmă de la Buzatu, pentru a deveni pesediști pur-sânge, după ce acesta se plasmaforează cu aparatele pe care și le-a donat singur. Și toate astea fiindcă poate, vorba lui Roosevelt sau, mai bine spus, crede că poate, dacă e să ne luăm după ce ne spune directoarea Spitalului Județean. Cum Buzatu a ajuns la 65 de ani, plasmaforeza sa produce cu mult peste capacitatea de absorție a poporului, așa că producția trebuie congelată pentru a rămâne posterității. Noroc că are Ana cu ce, adică niște frigidere pe măsura înălțimii baronului, de 31.717 euro, cam cât un  apartament cu două camere în zona Gării.

Și uite cum am ajuns să consumăm iar produse congelate, ca pe vremea lui Nea Nicu, când toată Europa o arde pe refrigerate. Cum ar mai ajunge Buzatu nemuritor, dacă Anuța ar refrigera plasma? Vorbim de data asta de Ana, șefa sa de cabinet, care în ultima perioadă e cam peste tot, inclusiv la Centrul de Transfuzii, unde se donează la greu plasmă și unde Buzatu se plasmaforează singur cu jucăriile donate de Ana.

Mulțumim lui Buzatu pentru plasma cea de toate zilele și Spitalului Județean care ne golește buzunarele. Încheiem cu un citat din Marcel Boul, fiindcă așa am văzut că e noua modă pe Facebook: “Când poți, de ce să te dai în lături!”