Buzatu, condamnat sã plãteascã daune de 10.000 de lei pentru santaj!

PEDEAPSÃ… Desi a santajat o tânãrã de 19 ani, chiar înainte de nuntã, cu poze compromitãtoare, un individ din comuna Iana nu va ajunge dupã gratii, dar va plãti daune morale duble fatã de suma stabilitã initial de judecãtorii bârlãdeni. Deciza Curtii de Apel Iasi este definitivã si îl condamnã pe Buzatu Cãtãlin Gabriel la 2 ani si 10 luni închisoare cu suspendare, dar l-a obligat la plata unor daune morale cãtre victimã de 10 000 de lei fatã de 5000 de lei cât au decis judecãtorii bârlãdenii! Cu tot cu dobândã pânã la achitare!

O tânãrã de 19 ani din comuna Iana putea ajunge vedetã porno pe internet dupã ce, anul trecut, mai multe imagini în care apãrea goalã au ajuns în posesia unui tânãr de 23 de ani din aceeasi comunã. Fata a fost santajatã de acesta cu publicarea imaginilor pe net, cerându-i-se bani pentru „clementã” sau favoruri sexuale. Procurorii au intrat pe fir în acest caz si au reusit sã îl prindã în flagrant pe santajist. L-au trimis în judecatã în stare de libertate. Judecãtorii bârlãdeni au decis pe 17 februarie ca acesta sã fie condamnat pentru fapta sa la 2 ani si 10 luni închisoare, suspendând pedeapsa, iar ca daune morale pentru victima sa au stabilit 5000 de lei. S-a fãcut apel la Tribunalul Vaslui, unde decizia de la Bârlad a rãmas, iar la Curtea de Apel Iasi, pe 28 iulie s-a pronuntat decizia definitivã în acest dosar. „Admite apelul formulat de partea civilã B. C. E.  împotriva sentintei penale a Judecãtoriei Bârlad, sentintã pe care o desfiinteazã în parte, în laturã civilã. Rejudecând cauza: Majoreazã cuantumul daunelor morale la plata cãrora a fost obligat inculpatul Buzatu Cãtãlin Gabriel cãtre partea civilã B. C. E. prin sentinta penalã apelatã, de la 5000 lei la 10.000 lei, sumã  la care se adaugã  dobânda legalã de la data rãmânerii definitive a hotãrârii pânã la plata efectivã. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivã”, au stabilit judecãtorii ieseni.

Filmul santajului

Vã reamintim cum a fost posibil sã se producã acest santaj, deoarece tinerele fete, care sunt mai mult decât dezinvolte pe paginile de socializare ,vor fi poate mai atente cu ce trimit iubitilor si prietenelor!

Tânãra B.C.E., care între timp s-a cãsãtorit, ne-a dezvãluit în exclusivitate povestea a cãrei victimã a ajuns. Potrivit fetei, în cursul lunii ianuarie 2019, dupã sãrbãtori, logodnicul ei, care era în Italia, i-a cerut câteva fotografii cu ea nud, pentru a-si „ostoi” dorul de ea. Cum cei doi tineri urmau sã se cãsãtoreascã în curând, fata a fãcut câteva fotografii si, din gresealã, în loc sã le trimitã la logodnic, le-a trimis unei prietene foarte bune! Aceasta i-a promis cã le va sterge, dar nu s-a tinut de cuvânt, iar contul acesteia de Facebook a fost spart de o altã fatã din comunã care a luat pozele victimei si le-a dat lui Gabriel Buzatu, un tânãr din comuna Iana, care a si trecut la „treabã”. Si-a fãcut un cont fals pe Facebook si a început sã o santajeze pe fata de 19 ani, cerându-i 200 de euro, amenintînd cã va publica pozele pe pagina de socializare dacã nu i se dau bani. Sau dacã nu are bani, atunci sã meargã cu el la hotel la Bârlad! Fata s-a dus glont la politie, a fãcut plângere si dosarul a fost preluat de DIICOT. Politistii de la BCCO Vaslui au organizat, împreunã cu fata, o „întâlnire” la Hotelul Moldova din Bârlad, în luna ianuarie 2019, când au reusit sã-l identifice pe cel care o santaja. Nimeni altul decât Gabriel Buzatu, din comuna Iana.

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/buzatu-asteapta-sentinta-definitiva-a-curtii-de-apel-iasi
NICIUN COMENTARIU