Aproape 150 de elevi vasluieni, nerepartizati la liceu. Locuri mai sunt doar la liceele agricole sau tehnologice

ADMITERE LICEU… 149 de elevi din judetul Vaslui au rãmas nerepartizati în aceastã primã sesiune de admitere la liceu. Pentru acestia, va urma o a doua sesiune de admitere prin repartizare computerizatã pe locurile rãmase libere. Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean, au rãmas 189 de locuri neocupate la liceele din judet, în Vaslui, cele mai multe (47) fiind la Liceul „Ion Mincu”: specializarea Mecanicã – 26 locuri libere, specializarea Estetica si igiena corpului omenesc – 11 locuri libere, Industrie alimentarã – 8 locuri libere si Turism si Alimentatie- 2 locuri libere.

Si Liceul Tehnologic „Ioan Corvian” din mun. Husi are 47 de locuri libere: 25 la specializarea Industrie textilã si pielãrie si 22 la Mecanicã.

Tot 47 de locuri libere mai are si Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negresti: 12 la specializarea Economic, 15 la Mecanicã, 2 la specializarea Productie media si 18 la Protectia mediului. În ordine descrescãtoare se aflã Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Husi, cu 19 locuri libere la specializarea Agriculturã, Liceul „Stefan Procopiu” Vaslui, cu 10 locuri libere la specializarea Electronicã automatizãri, Liceul Tehnologic sat Puiesti, cu 7 locuri libere la specializarea Mecanicã , Liceul Tehnologic „Ghenutã Coman” Murgeni – 5 locuri la Agriculturã, Liceul Tehnologic „Marcel Guguianu” sat Zorleni – 4 locuri libere la specializarea Industrie alimentarã, si Liceul Tehnologic sat Vladia- 3 locuri libere specializarea Agriculturã.
NICIUN COMENTARIU