Acest om este o rușine pentru afaceriștii ieșeni! Președintele Camerei de Comerț a țepuit și Compania de Căi Ferate! Se lasă cu procese!

Afaceristul Paul Butnariu se joacă de-a contractele cu Statul. A încheiat anul trecut două înțelegeri cu Regionala CF Iași pentru realizarea unor lucrări de reparații. S-a sucit când și-a dat seama că nu-i ies socotelile. A reziliat contractele, dar Regionala nu a recunoscut renunțarea unilaterală.

„Aducem la cunoștință onoratei instanțe de judecată faptul că, ca urmare a notificării de reziliere formulată de către CCF SA, societatea noastră a formulat răspuns prin adresa 2.1/177/2019 prin care este precizat faptul că nu există nicio culpă contractuală a unității noastre care să fi determinat rezilierea unilaterală a contractului. Mai mult, iar putem observa intenția SC Compania Construcții Feroviare SA de a nu onora contractul, invocând iar motive eronate și neadevărate”, se arată în contestație.

Specialiștii spun că Butnariu a sperat ca lucrările să le execute cât mai repede, dar și-a dat seama că trebuie să vină cu bani de acasă

Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, nu este cel mai bun exemplu pentru mediul de afaceri local. Compania Construcții Feroviare SA, unde Butnariu are cele mai multe acțiuni, continuă să tragă țepe pe bandă rulantă. Aflată în insolvență, anul trecut, compania lui Butnariu a încheiat două contracte de lucrări cu Sucursala Regională Căi Ferate Iași….https://www.bzi.ro/acest-om-este-o-rusine-pentru-afaceristii-ieseni-presedintele-camerei-de-comert-a-tepuit-si-compania-de-cai-ferate-se-lasa-cu-procese-3854647