spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Pregãtiri pentru noul sezon

- Advertisement -

Handbal

ANTRENAMENTE… Handbalistii vasluieni s-au reunit oficial sãptãmâna trecutã, la stadionul „Municipal”, locul locul unde s-au desfãsurat antrenamentele din prima sãptãmânã de pregãtire. Acatrinei si compania vor continua antrenamentele în aer liber pânã pe 6 iulie, când vor începe antrenamentele în salã.

Dupã plecarea lui Bibirig, antrenamentele sunt conduse de interimarul Bogdan Pralea. Conducerea CSM Vaslui a demarat discutii cu mai multi tehnicieni pentru a prelua banca tehnicã. Cum bugetul echipei rãmâne neschimbat, vasluienii nu-si permit luxul de a aduce un antrenor scump. Conducerea clubului vasluian va numi „un principal” în urmãtoarele zile, acesta urmând a fi ajutat si de antrenorii de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Au lipsit de la antrenamente jucãtorii strãini, Karamyshev, Erhan si Carali, aflati în izolare, si Kasatkin, rãmas în Rusia sã îsi rezolve câteva probleme, dar si juniorii de la LPS Vaslui, care au sustinut examenul de bacalaureat. Noul sezon al Ligii Zimbrilor va debuta pe 19 august, Vasluiul urmând sã întâlneascã, în deplasare, pe Minaur Baia Mare.

Antrenamente în grupuri de maxim 10 persoane

Printre deciziile luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgentã (CNSU) se permite organizarea si desfãsurarea antrenamentelor si cantonamentelor colective, în grupuri de maxim 10 persoane, pentru ligile inferioare de fotbal, inclusiv de amatori, cu respectarea conditiilor stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului si sportului si ministrului sãnãtãtii si aplicabile pentru Liga 1 de fotbal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.