spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Fiul lui Todică, de 15 ani, ar fi violat joi o femeie de 20 de ani

- Advertisement -

Fiul în vârstă de 15 ani al lui Gruia Todică (ieşeanul arestat pentru trafic de droguri  în dosarul Ferentari) este suspectat de viol.

Infracţiunea ar fi fost comisă în chiar seara în care tatăl său a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de heroină, mai exact joi, 25 iunie.

Băiatul – David Todică – ar fi violat o tânără de 20 de ani. Fata a depus plângere la Secţia 4 de Poliţie Tătăraşi, iar medicii au descoperit leziuni susceptile cu un abuz sexual. David Todică a fost audiat în acest caz de poliţiştii de la Secţia 4.

„În data de 26 iunie, polițistii au fost sesizati de catre o tanara in varsta de 20 de ani prin 112  despre faptul ca pe data de 25 iunie, în jurul orei 3 noaptea, în timp ce se afla in zona Ciurchi, ar fi fost amenintata si constransa la un act sexual normal, pe un teren viran din zona. Politistii au identificat in urma cercetarilor un minor in varsta de 15 ani, care a fost depistat cu mandat de aducere apoi a fost transportat la o unitate spitaliceasca pentru o expertiza in vederea aflarii daca la momentul comiterii faptei, acesta avea discernamant. Acesta a declarat că actul sexual a fost consimțit si este cercetat pentru infractiunea de viol”, au precizat reprezentantii Politiei Iași. În cazul in care medicii de la Spitalul de Psihiatrie vor decide că a avut discernamant, minorul va fi bagat după gratii. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-fiul-lui-todica-de-15-ani-ar-fi-violat-joi-o-femeie-de-20-de-ani–256984.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.