spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Victor Ponta a lucrat la Mc Donald’s: „Acolo am învăţat să fac burgeri”

- Advertisement -

Puţini sunt cei care ştiu că Victor Ponta a lucrat la Mc Donald’s. Fostul premier a mărturisit că adoră burgerii cu cartofii prăjiţi. „În 1990 am lucrat la Mc Donald’s la Paris. Fiind emigrant nu aveam voie să lucrez în faţă la casă şi am lucrat în spate. Am învăţat cum se fac şi mi-am dat seama de ce au succes. Îmi plac foarte mult şi dacă mi-ar da voie autoritatea supremă supremă culinară din casă, aş mânca în fiecare zi. Din fericire nu sunt lăsat. Nu primesc ketchup şi maioneză acasă”, a spus Victor Ponta la digi24.

Fostul premier a vorbit şi despre relația pe care a avut-o cu președintele Traian Băsescu.

„Domnul Băsescu nu venea la Palatul Victoria pentru că nu îl invitam. Când mă duceam eu la Cotroceni, domnul Băsescu, tocmai pentru că știa că nu beau whisky, pentru că domnul Băsescu e un personaj… îmi punea imediat! Știa că nu beau, dar știa și că nu pot să-l refuz, că nu începi discuția cu un om refuzându-l…” – a declarat fostul premier La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Ponta a spus că nu s-a împăcat cu Traian Băsescu.

„Eu știu că e frumos… că, în general, toate filmele sunt frumoase cu happy end, dar nu, nu m-am împăcat. Când o să-mi scriu memoriile, o să scriu o carte numai despre relația cu Traian Băsescu. Este un personaj, nu e plictisitor, e un personaj spumos. Dar altfel… să ne împăcam, să fim prieteni, nu, nu, să nu exagerăm. ” – a spus Ponta. … https://www.romaniatv.net/victor-ponta-a-lucrat-la-mc-donald-s-acolo-am-invatat-sa-fac-burgeri_527692.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.