spot_img
16.3 C
Vaslui
29-sept.-2024
spot_img

Vulpita cea sireatã si violenta domesticã: „bãtaia nevestelor e ruptã din….Vaslui”!

- Advertisement -

CÂND CNA-UL DOARME!.. Nu puteau rata cei doi trogloditi de la Blãgesti, Veronica si Viorel Stegaru, deveniti, de 6 luni, de neurnit din emisiunea Acces Direct, subiectul violentei domestice! Când „Vulpita” s-a apucat sã se plângã la Bucuresti cã e bãtutã, au curs din nou valuri de ironii la adresa vasluienilor. „Bãtaia nevestelor e ruptã din… Vaslui”, a comentat, ironic, unul dintre muzicienii de top ai României, care îsi manifestase anterior revolta cã „Stegarii” s-au fãcut cântãreti de locul I pe youtube, iar piesa sa nu a trecut de locul 20. Ca sã scape de acuzele tot mai sonore, cã i-ar tine în emisiune pe cei doi fosti asistati social doar de dragul audientei, chit cã se bat ca chiorii, dupã ce se sting camerele de filmat, producãtorii emisiunii au dus-o iar pe Veronica la detectorul de minciuni. Acolo a reiesit cã „Vulpita” cea sireatã minte, probabil, asa cum a fãcut-o de multe ori, inclusiv la debutul sãu în televiziune, când plângea cu lacrimi amare cã niste indivizi au rãpit-o într-o noapte de ianuarie. Când colo, Veronica se distra de mama focului cu „rãpitorii”, care au fost inspirati sã o înregistreze.

Cã ne place sau nu, realitatea aberantã în care Veronica si Viorel Stegaru au devenit cei mai populari vasluieni ai momentului din showbizul românesc, este una cât se poate de usor de constatat, atât în fiecare searã la TV, cât si în trending, pe youtube. Bineînteles cã nu convine niciunui vasluian faptul cã sotii Stegaru, fosti asistati social, mediocri si agramati, au ajuns sã le poarte numele judetului în fata unui public atât de numeros, însã ce poti face dacã o televiziune nationalã îi tine acolo ca pe closca cu puii de aur!? Unii sustin cã nu ar mai trebui ca presa sã scrie despre ei, însã cum sã nu te uiti la ceea ce fac cei doi, atâta timp cât povestea lor uluieste, atrage audientã, socheazã sau stârneste revoltã, în egalã mãsurã, la nivel national?! Fie si pentru faptul cã sunt, dincolo de toate, un experiment social trãit „pe viu”, cu douã personaje ridicole, luate brusc dintr-o sãrãcie cruntã si duse în buricul capitalei, nu poate fi ignorat, doar pentru cã cei doi fii ai Blãgestiului sunt, fãrã îndoialã, simbolul prostiei întruchipate. Vasluienii se uitã si pentru a vedea mãcar pânã unde îi duce mintea pe producãtorii celebrei emisiuni, care îi plimbã peste tot, îi machiazã, îi îmbracã, mai ceva ca pe vedete. Mai nou, le face si cântece. Sigur, sunt si unii care se jurã cã nu se uitã la „asa ceva”, dar stiu mereu tot ceea ce s-a petrecut editie de editie.

Vulpita nu se lasã de siretenii! Spune c-o bate Viorel, ca sã-l poatã pãrãsi

Dupã ce asistenta emisiunii si-a pierdut locul de muncã, în urma „dezvãluirii” cã Viorel o bate pe Veronica, mii de telespectatori au început sã trimitã mesaje nu doar la emisiune, dar si la CNA, reclamând conduita, dar si toleranta inadmisibilã a producãtorilor. Ca sã iasã basma curatã, cei de la „Acces Direct” au dus-o pe „Vulpitã” la detectorul de minciuni. Aici, Veronica a reiesit mincinoasã. „Dar ea a mintit si când a spus cã au rãpit-o violatorii, desi ea se dusese de bunã voie; a mai mintit cã nu îi cunoaste pe bãietii cu care a petrecut, dar dovezile au arãtat cã îi stia mult prea bine. Dacã nu îti mai place de Viorel, poti spune asa, fãrã sã spui cã te bate, cã bagi omul în închisoare degeaba”, s-a rãtoit moderatoarea Mirela Vaida.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.