spot_img
28.9 C
Vaslui
30-iun.-2024
spot_img

Gânduri pentru Rares: ” Vei fi amintit cu dor, povestit cu admiratie, tratat cu respect si definit întotdeauna de caracterul tãu puternic”

- Advertisement -

DESPÃRTIRE… Au sperat pânã în ultimul moment cã Rares se va face bine, cã se va întoarce în clasã si le va însenina din nou zilele, cã vor continua sã se vadã si dupã absolvirea liceului sau cã, peste ani si ani, se vor reîntâlni sã-si povesteascã realizãrile. Dumnezeu a avut, însã, alte planuri pentru el si pentru colegii lui de la Liceul „Emil Racovitã”. „Domnu’ antrenor” sau „Don Bolognezu”, cum îi spuneau acestia, îi va veghea de acum înainte de Sus. Pentru cã, în astfel de situatii, cuvintele celor care nu l-au cunoscut sunt de prisos, Vremea Nouã i-a rugat pe colegii lui Rares sã transmitã câteva gânduri despre prietenia care îi leagã si îi va lega mereu, cãci un om bun, cu care ai amintiri dragi, nu pleacã niciodatã din suflet.

„Ne este greu sã gãsim cuvinte potrivite acum, când am aflat aceastã veste dureroasã. Domnul antrenor va rãmâne mereu în amintirea si în sufletul nostru. Caracterul puternic si pozitivitatea lui ne-au învãtat sã trecem peste obstacolele vietii cu optimism si cu zâmbetul pe buze. Drum lin spre cer, Rares!” – Raluca Pantaza.

„Nu am cuvine pentru faptul cã ai plecat, ai rãmas imprimat în sufletele noastre si niciodatã nu vei fi uitat. Tu ai fost cel care ne-a arãtat ce înseamnã curajul, iubirea si pozitivitatea, chiar si în cele mai dificile momente. Acum ai trecut într-o lume mai bunã, din care stiu cã ne veghezi, asa cum ai fãcut-o si pânã acum, sunt sigurã! Mi-as dori sã te îmbrãtisez din nou, mi-as fi dorit ca povestea sã fi fost alta, însã cuvintele sunt de prisos… Vei fi amintit cu dor, povestit cu admiratie, tratat cu respect si definit întotdeauna de caracterul tãu puternic si personalitatea ta unicã. Te iubesc la nesfârsit si te strâng în brate «lingo lingo». Cu dragoste, «Sticlutã»” – Ioana Câmpianu.

„Dragul nostru, stim cã ai plecat într-un loc bun, fãrã durere si fãrã griji, lucru ce ne face pe noi fericiti! Personalitatea ta a fost si va rãmâne una unicã. Ai fost un om deosebit, cel mai deosebit om pe care colectivul nostru l-a cunoscut în 4 ani! Tu ne-ai unit, tu ne-ai fãcut mai buni, tu acum ai grijã de noi si ne pãzesti !Te iubim pânã la tine si înapoi! Drum lin spre cer, «domn’ antrenor»!” – Denisa Florea.

„Examenul maturitãtii diferã de la persoanã la persoanã, iar Rares, putem spune cã l-a trecut cu notã maximã, asa cum ne-a obisnuit.

El este «domn’antrenor» care ne va antrena de sus în cel mai frumos mod posibil, suntem siguri de asta! Îi multumim pentru tot!” – Bianca Tãnase.

„Rares va rãmâne mereu în amintirea si în sufletul nostru, un caracter puternic care emanã pozitivitate si optimism. Zâmbetul nu îi lipsea niciodatã de pe fatã, iar legãtura noastrã cu el va rãmâne pentru totdeauna. Te iubim, «domn’ antrenor»!” – Diana Gabriela Hristea.

„Domnul Antrenor, dupã ce si-a atins scopul, ne-a învãtat despre adevãratele valori în viatã, iubirea si prietenia, ne-a învãtat sã trecem peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze, asa cum fãcea si el, ne-a arãtat cã uniti suntem mai puternici, a plecat sã antreneze îngerii! Si-a pus amprenta etern pe sufletul nostru, te iubim neconditionat, Rares alias «Don Bolognezu’»!” – Denisa Anton.

„Domn’ antrenor, vreau sã stii cã esti un exemplu de curaj si tãrie pentru noi toti, colegii tãi! Mereu îmi voi aduce aminte cum stãteai pe bancã la orele de sport si strigai la noi sã pasãm mai bine mingea, ca si cum am fi fost într-o finalã. Îmi vei lipsi enorm, te iubesc si stiu cã de acolo, de Sus, ne vei veghea fiecare pas în viatã! Încerc sã mã conformez cu ideea cã Dumnezeu are nevoie si de îngeri în dreapta sa” – Tiberiu Filip.

„Dacã l-as putea descrie pe Rares într-un cuvânt, acela ar fi „puternic”. Lupta pe care a dus-o a fost una grea, iar curajul de care a dat dovadã a fost incredibil. A fost cel mai iubit coleg, avea darul ca prin cuvinte sã te facã sã uiti de tot ceea ce e negativ, a fost o persoanã pozitivã din toate punctele de vedere. Sfaturile pe care mi le-a dat de-a lungul timpului au fost excelente si bine gândite. Greu îmi gãsesc cuvintele sã exprim ceea ce simt, dar cert este cã îl iubesc pe Rares si nu-l voi uita niciodatã” – Stefania Sandu.

„O sã ne amintim de tine mereu si vei rãmâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Multumim pentru toate momentele si amintirile frumoase! Te iubim foarte mult! Drum bun spre cer si sã ne zâmbesti de sus!” – Alexandra Elisei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.