spot_img
30.9 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Strângerea de fonduri pentru repatrierea lui Rareș s-a încheiat. Colegii tânărului: „Vă mulțumim enorm!”

- Advertisement -

UPDATE! Colegii lui Rareș au anunțat închiderea campaniei de strângere a fondurilor pentru repatrierea lui. „Ţinem să vă mulțumim tuturor, încheiem campania de strângere de fonduri, întrucât familia are sprijinul necesar pentru repatrierea lui Rareș. Mobilizarea a fost una rapidă și surprinzătoare. Însă dorim să atingem doar strictul necesar, de aceea s-a luat decizia de oprire a acestei campanii. Familia este îndurerată și apreciază enorm sprijinul și omenia de care am dat dovadă ca și colectivitate. De aici mai departe este nevoie de liniște sufletească… Nu mai avem cuvinte, s-a făcut tot ce s-a putut de la început până la final. Am fost alături de el, însă sprijinul material a luat sfârșit… Toate gândurile noastre bune sunt către el, îl iubim enorm și nu-l vom uita niciodată! Vă mulțumim enorm!”, au transmis colegii tânărului.

AJUTOR… Colegii lui Rareș au organizat o strângere de fonduri pentru a sprijini familia în demersurile de repatrierea a tânărului. Contul în care se poate dona este RO39 RNCB 0262 0060 5173 0006, deschis la Banca BCR, pe numele mamei – Diaconu Lăcrămioara.

„Dorim să demarăm o acțiune de strângere de fonduri pentru repatrierea iubitului nostru coleg, Rareș Diaconu, aflat in Viena, Austria. Am ajuns în punctul în care suntem nevoiți să ne luăm rămas bun și pentru aceasta avem nevoie de solidaritatea colectivitatii. Va multumim pentru tot sprijinul acordat pe parcursul acestui drum! Îi rugăm pe toți cei dornici să-și ofere sprijinul să doneze în contul mentionat mai sus și vă mulțumim anticipat pentru bunăvoința fiecăruia!”, au transmis colegii lui Rareș. Tânărul se lupta de mai bine de un an jumătate cu o boală nemiloasă: cancer osos, osteosarcom în formă galopantă. A urmat mai multe tratamente atât în țară, cât și în străinătate, iar din luna martie a acestuia an se afla în Austria. Trupul neînsuflețit al băiatului urmează să ajungă săptămâna aceasta acasă, urmând ca mai apoi să fie înmormântat în Negrești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.