spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Cinci bărbați din clanul Sandu din Murgeni reținuți!

- Advertisement -

AGLOMERAȚIE ÎN AREST… Iar a fost „deranj” mare prin Murgeni, procurorul de caz luând astăzi, decizia reținerii a încă cinci bărbați din clanul de etnie rromă Sandu, pentru 24 de ore. „Ar fi reținut el pe toți cei vizați, dar nu prea mai este loc în arest” ne-a spus o sursă din rândul anchetatorilor. Mâine, cei cinci vor fi duși la Parchetul Bârlad, care va stabili ce măsuri se vor lua împotriva celor cinci bărbați, dacă vor fi trimiși în fața instanței pentru arestare preventivă sau vor fi puși sub control judiciar.

Față de cei cinci bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, din Murgeni, județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore de către procurorul de caz. Până în acest moment, în urma conflictului ce a avut loc în seara de 4 iunie a.c., pe raza orașului Murgeni, au fost luate măsuri preventive față de 18 persoane (trei rețineri urmate de măsura arestării preventive, șase rețineri urmate de măsura controlului judiciar, patru măsuri de controlul judiciar pentru 60 de zile și cele cinci rețineri de astăzi).

<<Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad sub aspectul săvârșirii infracțiunilor „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „lovire sau alte violențe”,”uz de armă fără drept” și „distrugere”>> a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă reamintim că politistii coordonati de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au decis în urma audierilor maraton de pe 14 iunie, să rețină nouă bărbțti din cei 26 duși la secție, pentru o perioadă de 24 de ore. Reamintim că duminică dimineață, pe 14 iunie, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au efectuat peste 23 de perchezitii domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni. În cauza în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice”, “lovire sau alte violente”, ”uz de armă fără drept” si “distrugere”. Ancheta este în curs de desfăsurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii si probării întregii activităti infractionale a tuturor persoanelor implicate.

CITIȚI AICI: http://vremeanoua.ro/se-pregateau-de-o-noua-rafuiala-batau%c8%99ii-din-murgeni-du%c8%99i-la-poli%c8%9bie-captura-impresionanta-de-arme-din-locuin%c8%9bele-acestora

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.