spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Profesoară din Iaşi, confirmată cu coronavirus. A participat la corectarea lucrărilor de la Evaluarea Naţională

- Advertisement -

O profesoară din Iaşi, care a intrat în contact cu cel puţin alte 20 de cadre didactice în timpul corectării lucrărilor de la Evaluarea Națională, a fost confirmată cu noul coronavirus. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași început o anchetă epidemiologică.

Profesoara a fost confirmată la sfârşitul acestei săptămâni, după ce a participat la corectarea lucrărilor pentru Evaluarea Naţională.

Femeia este deja internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

„Este o situaţie deosebit de gravă, deoarece persoana respectivă a intrat în contact cu aproximativ 20-30 cadre didactice care au participat la corectarea lucrărilor la proba Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională. Aşteptăm să vedem dacă vom avea alte cazuri de infectare cu COVID-19 printre contacţii doamnei respective. Fiind corector, nu a intrat în contact cu elevii, ci cu foarte mulţi profesori”, a declarat presei Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/profesoara-din-iasi-confirmata-cu-coronavirus-a-participat-la-corectarea-lucrarilor-de-la-evaluarea-nationala-1326409

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.