spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ancheta în cazul fetei dispărute din Borșa se complică și intră pe o nouă pistă. Sora ei a primit un mesaj suspect

- Advertisement -

Poliția din Maramureș este în alertă după ce o fată de 17 ani a fost răpită, ieri, de pe o stradă din localitatea Borșa. Părinții ei sunt audiați de anchetatori. Una dintre surorile fetei susține că a primit un mesaj suspect.

Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa. Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.45.

Părinții fetei răpite se află chiar acum la sediul Poliției din Borșa.

Una dintre surori a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”.

Parintii nu cred însă că mesajul a fost trimis de fata lor, ci bănuiesc că chiar răpitorii l-ar fi trimis.

Potrivit autorităților, adolescenta ar fi fost urcată cu forța, de un tânăr, într-o mașină neagră, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută. Fata era pe stradă cu fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne particulare : Aluniță pe obrazul drept. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ancheta-in-cazul-fetei-disparute-din-borsa-se-complica-si-intra-pe-o-noua-pista-sora-ei-a-primit-un-mesaj-suspect-1326454

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.