spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Tânãrã stâlcitã în bãtaie de concubinul mai mare cu 25 de ani, în comã profundã, la Iasi

- Advertisement -

VIOLENTÃ GRAVÃ

AGRESIUNE… Caz extrem de grav de agresiune domesticã la Bursuci, în comuna Epureni. O tânãrã de 25 de ani, Georgiana P., a fost bãtutã cu sãlbãticie de concubinul sãu, un bãrbat de 50 de ani, care a bãgat-o în comã profundã. Femeia a fost preluatã de Ambulantã, care a transportat-o la spitalul din Bârlad, la CPU. Medicii au decis sã o transfere la Iasi, din cauza stãrii grave în care se aflã tânãra femeie. Georgiana nu are rude si obisnuia sã îsi înece amarul în bãuturã. Trãia în concubinaj cu un bãrbat ce îi putea fi tatã. Sãtenii spun cã aceasta a fost bãtutã de concubinul ei, care era beat si furios. Bãrbatul însã, nu recunoaste nimic, spune doar cã i-a tras o palmã. Cu toate acestea, tânãra a fost gãsitã de medici cu multiple lovituri pe corp si în comã. Politistii asteaptã concluziile medicului pentru a stabili încadrarea juridicã, efectuând în prezent cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care femeia a ajuns în stare criticã.

Promiscuitatea în care trãiesc multe femei în satele din judet, a dus de multe ori la drame incredibile. Georgiana P., din satul Bursuci, comuna Epureni, trãieste la 25 de ani în concubinaj cu un bãrbat de 50 de ani, Angel pe numele sãu, dar care numai înger nu-i! Cei doi concubini sunt cunoscuti ca amatori de alcool, iar unde este consum exagerat de alcool, evident cã iese de multe ori cu bãtaie! Zdravãnã! Sau cu accidente grave (cãderi de pe prispe sau scãri, lovituri cu capetele de asfalt sau pietre, cãderi din cãrutã etc). Nimeni nu stie exact ce s-a întâmplat cu Georgiana P, cert este cã ieri dimineatã vecinii lui Angel l-au vãzut doar pe el, bâdâdâind prin curte, beat teapãn, iar Georgiana nu se vedea nicãieri. Întrebat unde-i este femeia, Angel a bolmojit ceva, iar oamenilor li s-a pãrut ceva suspect. Asa cã au sunat la Primãria Epureni, anuntând cã ceva s-a întâmplat cu Georgiana. Cunoscând situatia, primarul Carmen Bâlbâie a trimis asistentul social din comunã sã vadã despre ce este vorba. Femeia a gãsit-o pe Georgiana în casã, în pat, dar în stare de inconstientã. „Asistenta socialã a încercat sã o trezeascã dar, vãzând cã este inconstientã, a chemat ambulanta, care a transportat-o la spitalul Bârlad”, a spus Carmen Bâlbâie.

Femeia în stare foarte gravã, cu hemoragie intracranianã masivã, dusã în comã la Iasi!

La CPU Bârlad medicul de gardã a diagnosticat-o initial cu „Comã profundã de etiologie neprecizatã, contuzie toracicã abdominalã” si a bãgat-o în investigatii. Starea femeii de 25 de ani s-a înrãutãtit brusc, iar medicii bârlâdeni au luat decizia sã o intubeze pentru a o stabiliza. Era în comã de gradul IV, starea sa fiind foarte gravã. Medicii au decis sã fie transferatã la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, deoarece dupã investigatia la Computerul Tomograf diagnosticul era alarmant. „Traumatism cranio-cerebral sever, hematom subdural emisferic stâng cu inundare ventricularã. A fost intubatã orotraheal si ventilatã mecanic, fiind în comã profundã. Urmeazã sã fie transeratã cu elicopterul sau ambulanta, în functie de starea ei.”, a spus medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean. Pentru cã nu erau conditii de zbor, Georgiana P. a fost transferatã cu Ambulanta la Iasi, la Neurochirurgie, însã medicii sunt sceptici în privinta sanselor ei de supravietuire.

Politia face cercetãri, asteptând însã concluziile medicale

„Se fac cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care persoana vãtãmatã si-a pierdut cunostinta, precum si a împrejurãrilor producerii vãtãmãrilor pe care le prezintã victima. În functie de concluziile medicale, urmeazã a fi fãcutã încadrarea juridicã, urmând a fi dispuse mãsuri legale în consecintã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.