spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

APM a publicat lista câstigãtorilor la concursul organizat de Ziua Mondialã a Mediului

- Advertisement -

TALENTATI… Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Vaslui a publicat pe site lista câstigãtorilor la Concursul de picturi/desene si eseu, organizat de Ziua Mondialã a Mediului, pe tema „Sã oferim timp naturii!”. În competitie s-au înscris 104 elevi de la scolile din judetul Vaslui: Scoala Gimnazialã „Constantin Parfene” Vaslui, Scoala Gimnazialã „Elena Cuza” Vaslui Scoala Gimnazialã „Mihai Eminescu” Vaslui, Scoala Gimnazialã „Stefan cel Mare Vaslui”, Scoala Gimnazialã nr. 1 Delesti, Scoala Gimnazialã nr. 1 Ibãnesti, Scoala Gimnazialã „Mihai David” Negresti, Scoala Gimnazialã nr. 3 Popeni, Scoala Gimnazialã nr. 1 Vãleni.

„Cele 12 lucrãri participante la sectiunea eseuri si 92 de lucrãri la sectiunea desene/picturi au fost pline de imaginatie, originalitate si sensibilitate artisticã, exprimând dragostea participantilor pentru naturã, continând mesaje despre importanta mediului încojurãtor, drept pentru care toti participantii au primit diplome de excelentã.

Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui multumeste tuturor elevilor participanti, cadrelor didactice îndrumatoare si nu în ultimul rând pãrintilor, pentru implicarea comunã în educatia privind mediul si contributia adusã la crearea unei noi generatii de cetãteni mai responsabili fatã de naturã. Remarcãm mobilizarea si capacitatea de organizare exemplarã de care toate scolile participante au dat dovadã, depãsindu-ne cu mult asteptãrile, cîstigând astfel toatã admiratia noastrã”, a transmis directorul APM Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.