spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Atentie, trafic restrictionat în Bârlad, a început asfaltarea! (FOTO)

- Advertisement -

LUCRÃRI… Traficul rutier va fi închis circulatiei, pe segmente, pe strada Cerbului, odatã cu reluarea lucrãrilor de asfaltare a unui numãr de 9 strãzi, din lotul denumit Pachetul „Gheorghe Emandi”. Prin urmare, cetãtenii municipiului Bârlad, care vor sã tranziteze aceastã arterã, unde se lucreazã la refacerea infrastructurii si la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugati sã dea dovadã de întelegere si sã foloseascã rutele ocolitoare semnalizate ca atare.

Momentan, traficul a fost închis pe ambele sensuri, de la intersectia strãzii Cerbului cu strãzile Constantin Costache si Dorna. Totodatã, riveranii sunt rugati sã nu îsi parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectueazã lucrãri si sã permitã accesul echipelor de muncitori în zonã.

„Demarãm, de astãzi (ieri – n.r.), lucrãrile la cea mai lungã stradã din pachetul celor 9 propuse pentru refacerea în totalitatea a infrastructurii rutiere. Strada Cerbului este cel putin la fel de dificilã, precum a fost strada Gheorghe Emandi, atât din punct de vedere tehnic, cât si logistic. Avem canalizare menajerã si pluvialã, conducte de gaze naturale, retele de telefonie si trotuare neliniare, motiv pentru care avem rugãmintea ca cetãtenii sã înteleagã si sã se conformeze restrictiilor de circulatie, pentru a nu întâmpina neplãceri si pentru a ne asigura cã lucrãrile se vor termina cât mai repede. Este un test si pentru constructor, dar si pentru noi ca cetãteni, fiind artera cea mai intens circulatã dintre strãzile pe care le vom reabilita în totalitate din Pachetul „Gheorghe Emandi”, dar si cea mai lungã, respectiv 1.667 metri. Aici, pe trotuare vor fi montate pavele iar spatiile verzi nu vor dispãrea, ci din contrã, vom face plantãri de arbori si arbusti, oriunde va fi necesar”, a declarat primarul Dumitru Boros.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.