spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Si-a bãtut joc de politisti, a distrus cinci autospeciale, dar este liber!

- Advertisement -

INCREDIBIL…Un bãrbat de 47 de ani, din Bârlad, si-a bãtut joc de politisti duminicã seara! I-a trims pe coclauri sã-l caute, anuntând la112 cã va distruge orice masinã îi va iesi în cale, iar în urma lor, bãrbatul a spart cu un ciocan parbrizele la cinci masini de politie din parcarea sediului Politiei Bârlad! Dus în fata procurorului de caz, acesta l-a anchetat si a dispus mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile asupra bãrbatului furios care a distrus nu mai putin de cinci masini de politie!

Un bãrbat de 47 de ani din Bârlad este cercetat de politisti, dupã ce a spart parbrizele si a lovit cu un ciocan nu mai putin de 5 autospeciale de politie din parcarea Poliției Municipale Bârlad. Totul s-a întâmplat duminicã seara, pe 3 mai, în jurul orelor 20.45. Bârlãdeanul, furios din câte se pare pe politistii care nu au rãspuns la câteva sesizãri ale sale, a sunat la 112 și a spus cã el are de gând sã spargã orice mașinã de politie vede pe drum. Douã autospeciale au fost trimise în cãutarea lui, însã furiosul era ascuns aproape de sediul Politiei Bârlad si, dupã ce a vãzut cã au plecat spre zona „Confectii”, unde a precizat la 112 cã-i va astepta pe politisti la o discutie, a iesit din ascunzãtoare si a început „mãcelul” masinilor de politie aflate în parcare! Cinci la numãr! A scos un fel de ciocan si a lovit parbrizele a nu mai putin de cinci autospeciale de Politie. Satisfãcut, cã si-a „îndeplinit” amenintarea lansatã la 112, bârlãdeanul de 47 de ani s-a predat politistilor care erau de serviciu în sediu. Surse oficiale spun cã bãrbatul ar avea ceva probleme psihice, el având câteva internãri la sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal de Urgentã din Bârlad. „În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice. Bãrbatul, de 47 de ani, a fost retinut încã din seara de dumnicã, 3 mai, iar astãzi (ieri – n.r.) va fi prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad pentru luarea mãsurilor care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mãsurile luate? Apã de ploaie! Pregãtiti alte masini ca sã le distrugã nebunul!

Si s-au luat mãsuri .. speciale! Pentru asa o faptã – atacul dat asupra masinilor de politie (care nu sunt deloc ieftine !!) bãrbatul a primit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile! Cel mai probabil a fost si sanctionat cu o amendã pentru încãlcarea restrictiilor impuse de ordonantele militare, cã doar nu si-o fi trecut în Declaratia pe propria rãspundere cã merge la sediul Politiei Bârlad sã spargã de urgentã niste parbrize la autospeciale din dotarea institutiei? Oricum, dacã bãrbatul este dereglat psihic, dupã cum se vehiculeazã, cel mai probabil masinile politistilor nu mai sunt în sigurantã în parcarea din fata sediului! Doar în cea din spate… cu pazã si câini dezlegati!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.