spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Morandi reia o parte din curse. Iatã pe ce trasee din judet

- Advertisement -

REVINE… Morandi Logistic, unul dintre cei mai mari operatori de transport din judet, a anuntat cã îsi va relua o parte din activitate, însã va tine cont de câteva conditii. Potrivit unei informãri transmise ieri, nu vor fi primiti în autobuz decât cei care si-au fãcut rezervare în prealabil si sunt echipati cu mascã si mãnusi. Cursele care vor fi disponibile începând de astãzi cuprind urmãtoarele trasee: Vaslui – Negresti – Bãcesti; Vaslui – Lipovãt – Bogdana; Vaslui – Stefan cel Mare – Bârzesti; Vaslui – Munteni de Jos – Mânjesti.

În urmã cu o lunã de zile, operatorul de transport din judet a hotãrât sã îsi suspende activitatea, dupã ce a constatat cã în ciuda recomandãrilor de a sta în casã, bãtrânii circulã în continuare, expunându-se, astfel, unui risc foarte mare de infectare si, totodatã, de transmitere a noului coronavirus: „dupã 12 ani în care am onorat cursele neîncetat, e greu de luat o decizie asa mare. Am încercat sã introducem un program care sã-i protejeze pe cei ce se duc la serviu si cei cu nevoi zilnice, însã am constatat cã bãtrânii, cei de care trebuie sã avem grijã, circulã în continuare si se expun unui risc foarte mare. Din respect pentru comunitatea Morandi, din respect pentru conducãtorii nostri auto, pentru sãnãtatea noastrã si pentru un viitor cu sperantã, vã anuntãm cu regret cã de pe data de 24 martie suspendãm toate cursele regulate”, anunta compania în urmã cu o lunã de zile.

În ajutorul cãlãtorilor: „punem la dispozitie declaratii pe propria rãspundere, pentru a nu întâmpina probleme”

O parte din curse au fost reluate cu o sãptãmânã înainte de Paste pentru a oferi, astfel, oamenilor posibilitatea de a-si face cumpãrãturile. Oamenii au avut voie, însã, sã urce la bordul microbuzului doar echipati cu mascã si mãnusi: „Nu cãlãtori decât dacã ai nevoie. Nu esti primit la bord dacã ne apropiem de limita de locuri disponibile si nu ai rezervare, dar si dacã nu ai mascã si/sau esti sau prezinti semne de rãcealã. Fiti responsabili! Am ajustat orele pentru cei ce se duc la muncã si am programat câteva curse pentru problemele urgente ale gospodãriei. Cu noi veti fi în sigurantã! Dezinfectãm regulat, avem mãsti, avem viziere si suntem cât se poate de siguri. Avem si vã punem la dispozitie declaratii pe propria rãspundere, pentru a nu întâmpina probleme. Foloseste telefonul de rezervare! Scrie mesaj pe pagina de Facebook si îti garantãm cã ne ocupãm sã ai un loc sigur în cursele noastre. În mesajele de pe Facebook, asteptãm sugestii. Dacã e de fãcut cumpãrãturi, în cazul în care vine o sugestie, putem inclusv fixa un orar de trecere prin principale puncte comerciale”, este mesajul operatorului de transport.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.